NBA Finals 2012

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Се извадија Бостон,предобра игра на Аталанта но сепак подобриот победи.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Добро е конечно крај со Атланта.
Кои минуси ќе бидат со Филаделфија утакмиците треба пари да се направат на овој пар :)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Каква завршница(y)браво за атланта супер одиграа,и на крај сами се закопаа.Се надевам нема некој од лејкерс
да утне слободни на крај:).

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Како бе така да урлат ко од зоолошка да се овие америте на химната нивна?

Болан народ.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
ах бре Бостон. оти ми правете вакви инфаркт завршници, сакате ли да ме умрете. шо убаво си водеа со 9 разлика на околу 5 минути пред крај, и мораше да ја закомпликуват. али ај битно победа и пласирање во втора рунда

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Чао Атланта. Ајде сега и Филаделфија едно 4:2 и задоволен ќе сум :). Иначе, се знаеше дека ќе отпаднат Чикаго. Лејкерси-Денвер ќе биде опасно...

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
кој старт на Денвер :eek:

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
немили сцени во Пепси Центарот
--- надополнето: 11 мај 2012 во 06:56 ---
остај Бруер, Лосон е на тешки дроги оваа утакмица :cuc:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Мизерна уткмица ја не знам ова коби игра болен,дава све од себе а овја дрвава сами ги остваат и не можат ништо да погодат.Бајнам очаен не може топка да прими, а не па кош да даде за гасол и остали не вреди,да се коментира.Али мајк браун е за нигде,дефинтивно не е тренер за лал,па нели гледа џорџ карл магаре го прае.Три утакмици по ред му игра иста одбрна на низок пост,на коби и го затвора рекетот.Па пичка му матер тренер си што к*р те стаеле,да седиш и да гледаш или да работиш нешто,ебати глупакот.А што се однесува до денвер,нормално беше да почнат да погодуваат,не може цела серија да шутираат лошо,и нормално заслужено си победија.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.721
Поени од реакции
33.960
Али мајк браун е за нигде,дефинтивно не е тренер за лал,па нели гледа џорџ карл магаре го прае.Три утакмици по ред му игра иста одбрна на низок пост,на коби и го затвора рекетот.
Најголемата слабост на Браун е немањето финеси, спремни напади/одбрани специјално за плејофот. Просечен-подпросечен тренер, само кривицата не е во него туку во тимот.

Денвер повеќе се труди, не само во оваа туку во сите утакмици до сега. До сега ЛА танкираа малку за да се врати Артест за Оклахома ама со тоа го разиграа противникот кој ги искористува двете најголеми слабости на ЛА: мотивираност и одбраната на периметар+пик&рол.
Одбраната е таква каква што е ама мотивацијата мора да ја најдат за можат да продолжат.

Покрај се, мене сепак ми се допаѓаат шансите на ЛА. Оклахома им е најтешкиот (за ЛА) противник до титулата, едно вакво будење од Денвер е одлична работа... само да не усерат до крај.

Kajgana Shop

На врв Bottom