Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Блекпул и Вест Хем играат за 100 милиони. Екипата која ќе се пласира во Премиер лигата ќе добие 50 милиони на крајот од следната сезона само од ТВ права + уште 50 милиони (најмалце) во следните 4 години без разлика дали ќе игра во ПЛ или ќе испадни во Чемпионшип. Повеќе пари ќе добијат одколку победникот во ЛШ (лани барса се на се искеширала 51 милион).

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Секоја година има прогласување за играч на декадата...

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.489
Поени од реакции
10.241
Сите ми зборат за Гигс,Малдини,Занети,Дел Пиеро,Сколс...Но дечки,кога ќе имате во клубот личност ко Пет Рајс,стајте ми лајк кога во некој пост ќе ја пцујам вашата екипа!

Goodbye Pat!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Сите ми зборат за Гигс,Малдини,Занети,Дел Пиеро,Сколс...Но дечки,кога ќе имате во клубот личност ко Пет Рајс,стајте ми лајк кога во некој пост ќе ја пцујам вашата екипа!

Goodbye Pat!
Искрено, колку што Гигс е години во Манчестер Јунајтед, е толку е Пет Рајс во Арсенал. Само помножете ги по 3 и то е то. Цела вечност, цел живот.

Респект Пет Рајс. Респект.

п.с податок кој излезе денес. Пет Рајс е единствениот играч/тренер/менаџер/помошник менаџер кој успеал да испрати повеќе од 500 менаџери во Премиер Лигата. Или точно, 507 менаџери.

Она што е важно да се спомене е дека од 66та до 80та игра за Арсенал на позиција десен бек, притоа освојувајќи на два пати двојна круна, и тоа ПЛ и Фа Куп. Бележи над 300 настапи. Од 80та до 84та заминува за Ватфорд и одигрува околу 100 меча. Стандарден за репрезентацијата на Северна Ирска, со преку 50 настапи. Во 84та се враќа како тренер на младиот тим на Арсенал, верувале или не се до, 96та година. Од 96та година, до ден денес тој е помошник на Арсен Венгер. Според мене, најголемата жива легенда во Арсенал.

Уште еднаш, респект, респект Голем човеку !

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Goodbye Pat!
Имаме бе, Брајан Мекклер.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.230
Поени од реакции
14.571
Имаме бе, Брајан Мекклер.
Уф далеку е од Рајс едно 25 години :)

Мене не ми се верува дека човекот скоро цел свој живот е во Арсенал... 43 години

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Знам, се пошалив малце со факе :)

S

Stivie G

Гостин
За гол на сезоната се номинирани:
-голот на Суарез против Норвич
-голот на Сисе против Челзи
-голот на Бен Арфа против Болтон
-голот на Крауч против Сити

Реално од овие мене најмногу ми се допадна голот на Суарез.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom