Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
И со тие нема 30, 29 има.

Можда се фураат на 30-ката заради Берлускони купот што го освоија летово?
Од што ги имаме многу секогаш ги бркате бројките, но сега откако ќе ставиме 3-та ѕвезда полесно ќе ви биде за памтење :) Него остај нашите титули, надевај се да се паднете во некоја полесна група во ЛЕ, за другото не бери гајле :D

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Од што ги имаме многу секогаш ги бркате бројките, но сега откако ќе ставиме 3-та ѕвезда полесно ќе ви биде за памтење :) Него остај нашите титули, надевај се да се паднете во некоја полесна група во ЛЕ, за другото не бери гајле :D
Кога сме кај европските купови, знаеш ли во кој шешир ќе биде Јуве и колкави се варијантите да им се падне пеколна група? :)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Кога сме кај европските купови, знаеш ли во кој шешир ќе биде Јуве и колкави се варијантите да им се падне пеколна група? :)
Мене лично токму ова ми се допаѓа. Јуве барем знае дека ќе има два тешки противника и тоа е тоа. Екипите од првите два шешира ќе кубат коси да не им падне Јуве. Јас се кладам дека на кој тим да му се паднат Јуве во група ќе биде незадоволен од жрепката, додека Јуве нема што да го снајде на извлекувањето затоа што однапред знаат на што се.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Aко бе, да си знајме со повреме дали ќе не бидит или не во ЛШ :) Ако не друго, бар ќе имаме јаки противници :unsure:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Него ако Јуве победи во купот на Италија, тогаш Милан и Јуве играат во суперкупот во август така?

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
И со тие нема 30, 29 има.

Можда се фураат на 30-ката заради Берлускони купот што го освоија летово?

Милан зема Берлускони летово, и тој бил кобен куп мајке ми, не само Tim Trophy:icon_lol:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Тогаш повторно ке играат со Наполи.
Знам 2009/10 Интер го освои во финалето против Рома, а во серија а Интер беа први, а Рома втори. Па потоа играа и во суперкупот па мислев дека Рома беа таму заради второто место, а не затоа што беа финалисти. Сепак обратно било.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom