Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Леле многу грд дрес ќе имаме...
Ако не иди Т Силва,ондак Д Луиз да го донесиме ок ќе е....

Текила санрајз боја имаат гостинскине, грдо грдо. Туку сега Билбао во купов на емоции можеме да ги фатиме:)

Мене па ми се свиѓа дресов.....гостинскиов е трагедија, ама домашниот ми се свиѓа.

Gheorghe Hagi (ex-player): "Messi is very technical, very fast, scores very easily. Messi is unique, he's a genius."

Извинете што упаѓам вака ама овој дресот кога ќе го видам, да го нема амблемот на Барса на крај памет нема да ми дојде дека е дрес на Барселона.. Како прво боите не ви се такви... Ама ајде, битното е да ве тепаме во ЛШ догодина :D..

Извинете што упаѓам вака ама овој дресот кога ќе го видам, да го нема амблемот на Барса на крај памет нема да ми дојде дека е дрес на Барселона.. Како прво боите не ви се такви... Ама ајде, битното е да ве тепаме во ЛШ догодина :D..
haahha vie vo grupi pagjate pa nas ke ne tepate :)

ApSENy-CIAEjCES.jpg
Аиии. Ова ако им го дадат да го носат на играчите, поарно да не ни излегуваат на терен. Да ги предаваме утакмиците, службено, по 3-0 најдобро ќе биде. :D
Уствари, вака изгледаат грдо, ама којзнае, можеби па кога ќе излезат дресовите, кога ќе ги носат играчите, нема да бидат до толку грди. :D

Значи стварно се грди дресовите , овие од Најки се срам:facepalm:

http://on.net.mk/sportal/fudbal/kratka-rimska-avantura-za-luis-enrike

аха, супер. ок ајде луисе, седнувај до тито!
тешко дека ќе седне од прв тренер за помошник, ама тоа би било моја желба. мислам дека ќе преземе некој шпански прволигаш, и ќе биде прв во ред за наследник на тито. пеп, колку и да го посакувам назад, колку и да никогаш не велиме никогаш, мислам дека заврши со барселона. пособено начинот на кој се раздели
чудно како сите фудбалери во своите изјави беа самоуверени дека пеп ќе потпише.
него, а да... за луиз енрике зборев. нека се крчка, ќе дојде и неговото време во барса

Сеуште се нема докажано Луис Енрике во вистинско светло. Не знам зошто си оди од Рома, сигурно првата сезона не очекуваа триплете од него во Рим. Можам да кажам, одличен тренер беше сезонава за Рома. Резултатите не се совршени, ама ако се види што се им правеа судиите на Рома, колку само ги оштетуваа(криминал), Енрике и не можеше подобро да ја води Рома.
Сакам да преземе некој шпански прволигаш, да се адаптира на Ла Лига, па ако се докаже како добар стратег, еден ден да го видиме и на клупата на Камп Ноу.
--- надополнето: 11 мај 2012 во 01:26 ---
Среќен роденден, Дон Андрес Иниеста! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom