- Член од
- 12 ноември 2008
- Мислења
- 2.304
- Поени од реакции
- 1.775
Перо Дарка, бог да го простит, вака викаше: госпоџо уџите у чамац, кајче немат гајле. Максус је праено за охридске бранове. И госпоџо, госпоџо, на детето му е испало кондурчето.
Охрид немат ензеро,шо е то?Охриѓани, за капење во ензерото колку се наплаќа?
Еми то зависит од многу работи, како прво мора да доставиш семејно дрво, да се види од кај ти е потеклото шо како и после одредени математички пресметкиОхриѓани, за капење во ензерото колку се наплаќа?
Равенкава ти е грешна. С не треба таму. Иначе прашувам зошто слушнав дека се наплаќало за влез во градот, па да прашам и за другово.Еми то зависит од многу работи, како прво мора да доставиш семејно дрво, да се види од кај ти е потеклото шо како и после одредени математички пресметки
се формира крајната цена.
Извини, моја грешка, ова топлово време и мохитото ми удрија во глава.Равенкава ти е грешна. С не треба таму. Иначе прашувам зошто слушнав дека се наплаќало за влез во градот, па да прашам и за другово.
Ова ми се чини дека е во Градски Парк, Скопје, во новиот дел. Жабокречините се препознатлив знак
Dali mestovo e vo Ohrid, ako e, kaj se naoga mestovo... Sum bil ko mal na slicno mesto u Ohrid, ama sum zaborail kaj bese, ubav park, mala reka pominuvase onaka bas ko vo slikata, kamomili na golemo...
Абе таму Видобишта интернет имате? по по поАко е некој од Видобишта сигурно го знам
Море кј живејш ти? Интернет сега дури до Лескоец и Велгошти имат!Абе таму Видобишта интернет имате? по по по
Нема шанса.. Dial up дан е? Онај телефонски? За варош знам дека имет, ама видобишта... тешко.Море кј живејш ти? Интернет сега дури до Лескоец и Велгошти имат!
Варош од кај нас земет интернет ..Нема шанса.. Dial up дан е? Онај телефонски? За варош знам дека имет, ама видобишта... тешко.
Е можно е... Таму видобишта било као индустриска област.. А кај варош живееле оргинал Охриѓани.. Така ми кажаа, зато помислив дан е село некое тоа Видобишта кај што нема добра инфраструктура. Ама изгледа населба било..Варош од кај нас земет интернет ..
Нема оригинал охриѓани кај варошани .. изгледа не си ја разбрал приказната како се настанати варошани ..Е можно е... Таму видобишта било као индустриска област.. А кај варош живееле оргинал Охриѓани.. Така ми кажаа, зато помислив дан е село некое тоа Видобишта кај што нема добра инфраструктура. Ама изгледа населба било..
Ам ти од Видобишта си и зато си го браниш селото.. Сепак варош е варош. Луѓе со педигре.Нема оригинал охриѓани кај варошани .. изгледа не си ја разбрал приказната како се настанати варошани ..