Cheross
COOL BOY
Aбе сите сме комшии ее.шо е градот наш мало село шо се викат сите се знајме.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јесте али погоре од горна влашкамалаВидобишта на граница со Влашкамала.
toe ne vredi da im objasnuvas nekoj rabДа не не дружиш, пијаме, пушиме, се дрогираме, го слушаме Мартин и сејме на бетон шо е најтрагично.![]()
не ми се вервит.toe ne vredi da im objasnuvas nekoj rab
--- надополнето: 29 април 2012 во 00:56 ---
ke ima nova sobiranka ?
oki ako imat neso pisete kazete ke se najmeне ми се вервит.
Хах, ќе го проширвет патон. Абе нека земет нек ја напрает болницана море, 2 години охриѓанче не е родено. Популацијава ни се намали, сите деца стружани ни се. За кој ќе им е патон после? За стружани да се возат?
Во Охрит не мојт да немат , само мојт да имат снемано.Имат гости охриТ бе?
Хах, ќе го проширвет патон. Абе нека земет нек ја напрает болницана море, 2 години охриѓанче не е родено. Популацијава ни се намали, сите деца стружани ни се. За кој ќе им е патон после? За стружани да се возат?
Еј шо ме нервирет вака.
Абе не знам, болницава и сето то дане е од политичка гледна точка.
Охрид е 95% македонски град многу малце има албанци и роми.
Е сега во Струга се раѓет деца од Охрид т.е Македонци со што се зголемува бројот на жители на македонци во Струга, а ако не се лажам, кога ќе дојт време за гласајне овие деца Струга ќе треба да одет за да гласет. А + да не зборвам за то шо во Охрид болницата идаја да се пораѓет од Струга, од Дебар, од Гостивар и од други градови со албанско малцинство.
Според мене поглолема веројатност Стурга да се зголеми болницата, него Охирд да се изгради нова.