- Член од
- 12 ноември 2008
- Мислења
- 2.304
- Поени од реакции
- 1.775
Перо Дарка, бог да го простит, вака викаше: госпоџо уџите у чамац, кајче немат гајле. Максус је праено за охридске бранове. И госпоџо, госпоџо, на детето му е испало кондурчето. ![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Охрид немат ензеро,шо е то?Охриѓани, за капење во ензерото колку се наплаќа?
Еми то зависит од многу работи, како прво мора да доставиш семејно дрво, да се види од кај ти е потеклото шо како и после одредени математички пресметкиОхриѓани, за капење во ензерото колку се наплаќа?
Равенкава ти е грешна. С не треба таму. Иначе прашувам зошто слушнав дека се наплаќало за влез во градот, па да прашам и за другово.Еми то зависит од многу работи, како прво мора да доставиш семејно дрво, да се види од кај ти е потеклото шо како и после одредени математички пресметки
![]()
се формира крајната цена.![]()
Извини, моја грешка, ова топлово време и мохитото ми удрија во глава.Равенкава ти е грешна. С не треба таму. Иначе прашувам зошто слушнав дека се наплаќало за влез во градот, па да прашам и за другово.![]()
Ова ми се чини дека е во Градски Парк, Скопје, во новиот дел. Жабокречините се препознатлив знак![]()
Dali mestovo e vo Ohrid, ako e, kaj se naoga mestovo... Sum bil ko mal na slicno mesto u Ohrid, ama sum zaborail kaj bese, ubav park, mala reka pominuvase onaka bas ko vo slikata, kamomili na golemo...
Абе таму Видобишта интернет имате? по по поАко е некој од Видобишта сигурно го знам![]()
Море кј живејш ти? Интернет сега дури до Лескоец и Велгошти имат!Абе таму Видобишта интернет имате? по по по![]()
Нема шанса.. Dial up дан е? Онај телефонски? За варош знам дека имет, ама видобишта... тешко.Море кј живејш ти? Интернет сега дури до Лескоец и Велгошти имат!
Варош од кај нас земет интернет ..Нема шанса.. Dial up дан е? Онај телефонски? За варош знам дека имет, ама видобишта... тешко.![]()
Е можно е... Таму видобишта било као индустриска област.. А кај варош живееле оргинал Охриѓани.. Така ми кажаа, зато помислив дан е село некое тоа Видобишта кај што нема добра инфраструктура. Ама изгледа населба било..Варош од кај нас земет интернет ..![]()
Нема оригинал охриѓани кај варошани .. изгледа не си ја разбрал приказната како се настанати варошани ..Е можно е... Таму видобишта било као индустриска област.. А кај варош живееле оргинал Охриѓани.. Така ми кажаа, зато помислив дан е село некое тоа Видобишта кај што нема добра инфраструктура. Ама изгледа населба било..
Ам ти од Видобишта си и зато си го браниш селото.. Сепак варош е варош. Луѓе со педигре.Нема оригинал охриѓани кај варошани .. изгледа не си ја разбрал приказната како се настанати варошани ..