#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки јас малце одсутна денеска, само едно 10 твита и ретвита, али шта чеш......до нос со обрвски.....петок па испит имам абе лудории! Колку можам толку до петок, слаба активност ќе имам.....ама после ќе се поправам! И така лепотанине ќе одат на протест.....

Кај нас фали да стаат уште споменик од ЕДЕН ДИГНАТ ЗЛАТЕН ПЕНИС, ко знак и симболика на импотентниот македонски народ! #spreadthetruth eve ti odgovor ;)

Океј, океј, не ме тепај царе.
--- надополнето: 10 мај 2012 во 01:58 ---
Ќе ја рашириш ти вистината со едно посрано твитче, океј. Така нека биде. Океј.

Иначе твитам и јас од друг акаунт...

Ја отупевте со ширењето на веста, како прво највлијателните медиуми кои го контролираат јавното мислење не ја пренесуваат!

А тоа што ќе ја прочита некој русин или француз ќе го заболе к*р колку што вас ве боли за случувањата во појасот Газа!

Помина времето кога некои медиуми го формираа јавното мислење на западот.И таму медиумите се како тука, поделени, партизирани итн.
Целта не е само да се известат влијателните медиуми, туку и странците надвор од Македонија да се запознаат со реалната состојба со исламизмот тука. Малку пријатели се многу подобро отколку нула пријатели. Капираш?

За случувањата во Газа не ми е гајле кога Евреите триумфираат, но се загрижувам кога нивните противници прават бељи. Така ќе биде и со французот и русинот:)

Океј, океј, не ме тепај царе.
--- надополнето: 10 мај 2012 во 01:58 ---
Ќе ја рашириш ти вистината со едно посрано твитче, океј. Така нека биде. Океј.

Иначе твитам и јас од друг акаунт...
SAM NE ALI VERUVAM DEKA ZAEDNO MOZEME I VERUVAM VO LIGETO STO STOJAT ZAD AKCIJAVA(y)

Сам се поби :)

Сакав да кажам, ако јадам гомна ... Твитам и јас. (иако не гледам какво големо влијание би имало моето твитче)
--- надополнето: 10 мај 2012 во 02:25 ---
SAM NE ALI VERUVAM DEKA ZAEDNO MOZEME I VERUVAM VO LIGETO STO STOJAT ZAD AKCIJAVA(y)
Ај, да се надеваме дека ќе биде така.

Па едно дваесетина новинари напишаа за ова па сеа ако тоа е малце за вас со само три четири дена работа подобро не си ни трошете време.

Се трудиме...кој колку може....Јас кога сум дома или кога немам многу работа, пуштам по некој твит

Јас кликам нешто твит ретвит појма неам дали има ефект. Само излегват #влијателни вицој, и ова за македонскава Ал Каеда

Поставив прашање , не навредив никој , само ме интересира кај виде политика хакеристика.

Ете така, видов дека ја поправи објавата... Користење на нецивилизирани зборови укажува на нешто друго...
Се надевам дека не се налути, само сакав да те посочам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom