Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Xabi will never walk alone? :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Xabi will never walk alone? :)

Најјако ми беше веста на Курир кога ја видов..."На Мурињо Челзи му е сеуште во срцето па наместо Алонсо да игра, го задолжил да му го кажува резултатот на утакмицата".....греотици!!!

И да, Алонсо will never walk alone :)

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Го обожавам бе! Никад нема да му се најде достојна замена, НИ-КАД! ..не ради тоа што нема подобри играчи од него, туку ретки се таквите што толку се поврзуваат со клубот

Почнав за шпанците да навијам ради шпанската колонија во Ливерпул предводена од Бенитез...

Бтњ, Нил Мелор се повлекува од професионалното играње...верувам го паметите неговиот гол против Арсенал кога влезе како измена :)

S

Stivie G

Гостин
Шкртел ја доби наградата за најдобар играч за изминатата сезона а Хендерсон ја доби наградата за најдобар млад играч. Сосема заслужено и 2 ги добија наградите.

Се сеќавате на типов? Ставил крај на професилната кариера поради повреда :(. YNWA
--- надополнето: 9 мај 2012 во 18:12 ---
Бтњ, Нил Мелор се повлекува од професионалното играње...верувам го паметите неговиот гол против Арсенал кога влезе како измена :)
Ме претрка за минута ;).

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Шкртел ја доби наградата за најдобар играч за изминатата сезона а Хендерсон ја доби наградата за најдобар млад играч. Сосема заслужено и 2 ги добија наградите.

Се сеќавате на типов? Ставил крај на професилната кариера поради повреда :(. YNWA
--- надополнето: 9 мај 2012 во 18:12 ---

Ме претрка за минута ;).
Од каде ова? Нигде не гледам ништо официјално објавено...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.940
Ако сакаме да ја освоиме Лига Европа треба да го купиме Фалкао :LOL:
Шала на страна ако влези Керолчо во форма не треба никој. Само некој како замена што би можел да експлодира
--- надополнето: 9 мај 2012 во 21:49 ---
Не се сложувам, нека си седи кај нас. Нашата и на било кој друг тим играта е различна, таму може да прикаже одлични перформаси а кога ќе се врати слабо да игра. Така да мислам дека е најдобро е да се челичи кај нас.
Можи и ќе се најди ама некако е неконстантен. Немаме ние време да го делкаме нити пак нерви за тоа
Го обожавам бе! Никад нема да му се најде достојна замена, НИ-КАД! ..не ради тоа што нема подобри играчи од него, туку ретки се таквите што толку се поврзуваат со клубот

Почнав за шпанците да навијам ради шпанската колонија во Ливерпул предводена од Бенитез...

:facepalm: Абе аман. Скини конци сега за Алонсо (n)

S

Stivie G

Гостин
Од каде ова? Нигде не гледам ништо официјално објавено...
Јас објавив, мене гледај ме ;). Утре би требало да има и на официјалната.
--- надополнето: 10 мај 2012 во 00:10 ---
Можи и ќе се најди ама некако е неконстантен. Немаме ние време да го делкаме нити пак нерви за тоа
Шом толку запнуваш со позајмица најарно би било во Блекпул кој се чекор поблиску до ПЛ:cool:.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.940
Шом толку запнуваш со позајмица најарно би било во Блекпул кој се чекор поблиску до ПЛ:cool:.
На нив и се надевам ако влезат во ПЛ. Симпатична екипа и силен менаџер (y)
Инаку дали заприметивте дека Керол има подобар центаршут од сите наши крила, бекови и остали играчи кои ги пополнуваат тие позиции? Да имавме некој што ќе центрира како него ама за него ќе беше супер. Давајте крила ваму
--- надополнето: 10 мај 2012 во 02:23 ---
П.С

:cool:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
На нив и се надевам ако влезат во ПЛ. Симпатична екипа и силен менаџер (y)
Инаку дали заприметивте дека Керол има подобар центаршут од сите наши крила, бекови и остали играчи кои ги пополнуваат тие позиции? Да имавме некој што ќе центрира како него ама за него ќе беше супер. Давајте крила ваму
--- надополнето: 10 мај 2012 во 02:23 ---
П.С

:cool:
И ја истото го приметив. Кај нас секад тој што треба да заврши одредена работа не успева да ја заврши, а место него некој друг што не треба ќе успее. Некако така ни идат работите цело време...

Инаку: http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/new-kit-revealed-at-midnight :rolleyes:

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
За оној ко што го интересира статистика !

http://www1.skysports.com/football/news/11670/2705370/Premier-League-stats

Интересно е тоа што Свонси е тимот со најмногу пасови (не за џабе ја викаат Англиската Барса)

Она што нас треба да не интересира е тоа што...

Сите клубови со над 400 шутеви (каде спагаме и ние) имаат бар дупло голови од нас.
Не знам дал да плачам или да се смеам.

Виктор Мозес (за кого верувам Кени е баеги загреан ко вообичаено ) е човекот со најмногу успешни дриблинзи во премиер лигата.
Одејки по тоа што Скаутскиот тим наш се базира наголемо оваа сезона на таа пуста статистика, скоро 80% сум сигурен дека Кени трга по Мозес и Кабаје.
Веке бевме поврзани и со двата играчи.

За оние кои не знаат пред да се случи трансферот на Керол, Ливерпул првично беше во длабоки преговори со Кабаје и Њукасл.
Трансферот на Керол беше пресуден управата на Њукасл да не го ослабува дополнително клубот, па затоа и не го пушти.
Го чував едно време линкот..... ама само компјутерџија како мене може се да поебе!(y)

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Прегледај го приврзокот 43050

Едвај се глеам али тој сум. Само не сум толку ситен, него така е пошто оддалеку е сликано :D
--- надополнето: 8 мај 2012 во 19:58 ---

Да ти пратам по ПП или да оставам линк тука? Не го знам протоколов на странава баш...

Инаку и ја не верувам дека ова е точно. Ако може некој да најде видео нека покаже, пошто од слика не пресудувам.
Прати во ПП ;)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.940
И ја истото го приметив. Кај нас секад тој што треба да заврши одредена работа не успева да ја заврши, а место него некој друг што не треба ќе успее. Некако така ни идат работите цело време...

Инаку: http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/new-kit-revealed-at-midnight :rolleyes:
Ваљда ќе се најди некое добро крило. Еве распродажба ќе има во Сити со 30% попуст па би можеле Адам Џонсон да го собериме :LOL: Муниаин ми прави ќејф ама многу е поврзан со својот клуб не знам дали би си отишол сега. Се скина од плачење сношти
--- надополнето: 10 мај 2012 во 21:18 ---
За оној ко што го интересира статистика !

http://www1.skysports.com/football/news/11670/2705370/Premier-League-stats

Интересно е тоа што Свонси е тимот со најмногу пасови (не за џабе ја викаат Англиската Барса)

Она што нас треба да не интересира е тоа што...

Сите клубови со над 400 шутеви (каде спагаме и ние) имаат бар дупло голови од нас.
Не знам дал да плачам или да се смеам.

Виктор Мозес (за кого верувам Кени е баеги загреан ко вообичаено ) е човекот со најмногу успешни дриблинзи во премиер лигата.
Одејки по тоа што Скаутскиот тим наш се базира наголемо оваа сезона на таа пуста статистика, скоро 80% сум сигурен дека Кени трга по Мозес и Кабаје.
Веке бевме поврзани и со двата играчи.

За оние кои не знаат пред да се случи трансферот на Керол, Ливерпул првично беше во длабоки преговори со Кабаје и Њукасл.
Трансферот на Керол беше пресуден управата на Њукасл да не го ослабува дополнително клубот, па затоа и не го пушти.
Го чував едно време линкот..... ама само компјутерџија како мене може се да поебе!(y)
Значи тука грешка имаш. Кабаје отиде во Њукасл во летото 2011 а ние го купивме Керол зимата 2011.
Да не мислиш оваа сезона сме го барале Кабаје па не сакале да го дадат или пак сме сакале да им го земиме од пред нос?
--- надополнето: 10 мај 2012 во 21:19 ---
ми прават ќејф

ова излеа ќе бидат домашните
Добри се. Само овие црвените да беа без крагни. Мразам крагни :mad:
Требало црвениот да е како црниот без крагни (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom