¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
Спојлери, ало... што ти е денес?![]()
nishto be, bash vikendov gi gledav eden po drug, onaka sabajlechki, i kako za belja chronicles prv go gledav

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Спојлери, ало... што ти е денес?![]()
Еми можеби, ама пишува дека е топ 10, не топ 10 новиКонечно анимираните.....и се договоривме со wot да ставиме понови филмови, оти класиците не верувам дека некој ги нема гледано како мал....
Да видам како е тоа кога модераториве се бранат
wot feat. Iceboy - Animated movies
На заслуга на дечкивеја имаме листата на топ 10 анимирани филмови во каталогот за тапчовци.
Не заборавајте да си ги видите и другите категории, во случај да немате нешто идеја за филм.![]()
Tangled е профи, ама анимирани филмови кои се добри - ги има премногу!
Кај ви е Hoodwinked?
Cloudy with a chance of meatballs?
Коа ќе даеш на фанови на Барса да праат листа, што да праи фанот на Интер кога мора да ги објави...![]()
Овој филм беше во потесниот круг, и мене ми е број еден филм кога станува збор за анимирани, ама со оглед на тоа што темата е филмски каталог за тапчовци, мислам дека ќе наидеше на мал отпор затоа што сепак (Pluh извини) не е филм за секого. А во тие топ 10 филма претежно се филмови кои се варат лесно. Ете и VLJ подолу праша, тоа е зошто го нема...За ова морам да кажам кој апсолутно според мене фалат:
Mary and Max (2009) (за мене THE BEST)
Па да, 9, 10Кроникл на сите им се свиѓа, беден обид за Shaky cam Akira, неинтерсни ликови со никаков развој, типичниот повлечен тип што го прави предвидлив развојот на настаните, и што е со
Ако овој е за 7.5 а е бајги послаб од Блер ВИч, КЛоверфилд, Рец, што оцена треба да имаат овие - 9,10? ЛОЛ...црнецот? загрми и го снемаааа![]()
Нема многу врска редоследот...Или немаше врска распоредот кој е 1 а кој 10 !? Ако има врска, ондак требало Тоy Story да е на тронот...![]()
Tangled е забавно филмче, е сеа можда не е за у топ 10Aм ај, Tangled....
Не прекинвам до утре.![]()