Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
И Enter the Void wot што ми го препорача. Ме густа муча

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Io Sono Interista, ne trebashe da
gi ubijat drugite dvajca. Trebashe za vtor del da ostavat mesto.

Inaku i mene mi se dopadna, kako idea super, akterite super, pogotovo reakciite, samo ne trebashe dolku chesto da ja komentiraat kamerata, kako namerno extra da se objasnuva rezhiserot zoshto kamera drzhele akterite :), ete i Cloverfield go gledavme, i nemashe 1000 pati spomnuvanja od tippot "seriously, you're gonna keep recording???", ja bi mu dal 8/10, da imashe malce podobri efekti i ne tolku moderen kraj (kade shto mora da umre minimum eden od glavnite ulogi, this is the new black), ke dadev 10/10, za razlika od haywire na koj eden kec bi mu dal samo zaradi Obi-Wan

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Спојлери, ало... што ти е денес? :)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.396
Поени од реакции
25.219
wot feat. Iceboy - Animated movies

На заслуга на дечкиве (y) ја имаме листата на топ 10 анимирани филмови во каталогот за тапчовци.
Не заборавајте да си ги видите и другите категории, во случај да немате нешто идеја за филм. :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
wot , Iceboy ,
кај ви е Lion King??? И зошто ставате само понови филмови, на класичните што им фали? Beauty and the Beast на пример?

Срање ви е листата.

Да видите како изгледа :pos:

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
wot , Iceboy ,
кај ви е Lion King??? И зошто ставате само понови филмови, на класичните што им фали? Beauty and the Beast на пример?

Срање ви е листата.

Штом има и за играни филмови посебна листа за филмски класици, направете и за цртани листа со 10 класици кои треба да се гледаат. Оваа веќе напишаната е добра за понови кои треба да се гледаат.

I

Iblis

Гостин
wot , Iceboy ,

Срање ви е листата.

Исто така не се земени предвид чувствата на weeaboo -te, че протестирам бе хеееј :P

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Конечно анимираните.....и се договоривме со wot да ставиме понови филмови, оти класиците не верувам дека некој ги нема гледано како мал....

Да видам како е тоа кога модераториве се бранат :)

I

Iblis

Гостин
Конечно анимираните.....и се договоривме со wot да ставиме понови филмови, оти класиците не верувам дека некој ги нема гледано како мал....

Да видам како е тоа кога модераториве се бранат :)
Еми можеби, ама пишува дека е топ 10, не топ 10 нови :sneaky:
wink wink nudge nudge just yanking your chain

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Од овие само Legend of the Guardians го немам гледано, мислев дека не чини. Сега ми е ставен у watchlist.

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365

The Raven наводно бил многу лош, дури ни Џон Кјузак не се погодил за улогата како што читам. Ке треба да почекам и да видам сам.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Од овие само Legend of the Guardians го немам гледано, мислев дека не чини. Сега ми е ставен у watchlist.
Анимацијата на него е уффф. Особено почетокот. Ако не си ограничен со интернетото симни убава снимка, 720р или 1080р.

Kajgana Shop

На врв Bottom