gi ubijat drugite dvajca. Trebashe za vtor del da ostavat mesto.
Inaku i mene mi se dopadna, kako idea super, akterite super, pogotovo reakciite, samo ne trebashe dolku chesto da ja komentiraat kamerata, kako namerno extra da se objasnuva rezhiserot zoshto kamera drzhele akterite , ete i Cloverfield go gledavme, i nemashe 1000 pati spomnuvanja od tippot "seriously, you're gonna keep recording???", ja bi mu dal 8/10, da imashe malce podobri efekti i ne tolku moderen kraj (kade shto mora da umre minimum eden od glavnite ulogi, this is the new black), ke dadev 10/10, za razlika od haywire na koj eden kec bi mu dal samo zaradi Obi-Wan
nishto be, bash vikendov gi gledav eden po drug, onaka sabajlechki, i kako za belja chronicles prv go gledav posle ovoj na delovi i FF... a da, i nemashe kade da pisham, za recenzii ve ostavam vas pametnite da pishuvate
На заслуга на дечкиве ја имаме листата на топ 10 анимирани филмови во каталогот за тапчовци.
Не заборавајте да си ги видите и другите категории, во случај да немате нешто идеја за филм.
Штом има и за играни филмови посебна листа за филмски класици, направете и за цртани листа со 10 класици кои треба да се гледаат. Оваа веќе напишаната е добра за понови кои треба да се гледаат.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.