- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 4.002
- Поени од реакции
- 4.245
Ептен сум среќен!!!!!!!!!!!!!
Симни ги ништо не губиш. Само не очекувај да бидат нешто во стил на X-men и Iron Man, сосем друга лига се овие два. Thor ми беше ептен cheesy а Captain America дури и заборавив што се работеше во филмот, може сум заспалСамо не знам дали ќе се уходам ако ги немам гледано Captain America и Thor.
Немам баш време, ама ај ќе чекам да го гледа некој Avengers и да ми каже дали се ептен поврзани.Симни ги ништо не губиш. Само не очекувај да бидат нешто во стил на X-men и Iron Man, сосем друга лига се овие два. Thor ми беше ептен cheesy а Captain America дури и заборавив што се работеше во филмот, може сум заспал
Мене топ ми беше Thor. Не знам шо очекувавте.Капетан Америка интересено филмче,малце крајот глуп
Тор малце досаден глуп филм,и се мислам дека тоа наметките оделата им личеа на детски,кооо пластифицирани
Костимографија -10000/10.Мене топ ми беше Thor. Не знам шо очекувавте.
I guess I'm the only one that didn't quite give a fuck за костимите.Костимографија -10000/10.
Jaс ги имам гледано сите, и Thor ми е најдолу. Имаше неколку солидни ефекти, стандард приказна.. ама кога ќе замаваа со тоа пластичните мечеви и памучните штитови..
Ме интересира до кога ќе го вртат? За 10тина денови ми е најрано шо можам ск да го посетам оти.
http://www.imdb.com/title/tt0800080/Филмови претходници на The Avengers се Thor,Capt. USA,Iron Man 1 и 2 ? Или има уште некој филм за ХУЛК?
У секој случај мислам дека нема да се многу поврзани. Не се баш “претходници“.Филмови претходници на The Avengers се Thor,Capt. USA,Iron Man 1 и 2 ? Или има уште некој филм за ХУЛК?