- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 4.002
- Поени од реакции
- 4.245
Ептен сум среќен!!!!!!!!!!!!! ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Симни ги ништо не губиш. Само не очекувај да бидат нешто во стил на X-men и Iron Man, сосем друга лига се овие два. Thor ми беше ептен cheesy а Captain America дури и заборавив што се работеше во филмот, може сум заспалСамо не знам дали ќе се уходам ако ги немам гледано Captain America и Thor.
Немам баш време, ама ај ќе чекам да го гледа некој Avengers и да ми каже дали се ептен поврзани.Симни ги ништо не губиш. Само не очекувај да бидат нешто во стил на X-men и Iron Man, сосем друга лига се овие два. Thor ми беше ептен cheesy а Captain America дури и заборавив што се работеше во филмот, може сум заспал![]()
Мене топ ми беше Thor. Не знам шо очекувавте.Капетан Америка интересено филмче,малце крајот глуп
Тор малце досаден глуп филм,и се мислам дека тоа наметките оделата им личеа на детски,кооо пластифицирани![]()
Костимографија -10000/10.Мене топ ми беше Thor. Не знам шо очекувавте.
I guess I'm the only one that didn't quite give a fuck за костимите.Костимографија -10000/10.
Jaс ги имам гледано сите, и Thor ми е најдолу. Имаше неколку солидни ефекти, стандард приказна.. ама кога ќе замаваа со тоа пластичните мечеви и памучните штитови..
Ме интересира до кога ќе го вртат? За 10тина денови ми е најрано шо можам ск да го посетам оти.![]()
http://www.imdb.com/title/tt0800080/Филмови претходници на The Avengers се Thor,Capt. USA,Iron Man 1 и 2 ? Или има уште некој филм за ХУЛК?
У секој случај мислам дека нема да се многу поврзани. Не се баш “претходници“.Филмови претходници на The Avengers се Thor,Capt. USA,Iron Man 1 и 2 ? Или има уште некој филм за ХУЛК?