Овие објавија дека се албанци жртви, нема да ни помогнат гадните гадови.Дечки, не ги заборавајте и овие: https://twitter.com/#!/AP!!! Праќајте им твитови и на овие.
Џабе е секоја „корекција„ после штетата.
Овие објавија дека се албанци жртви, нема да ни помогнат гадните гадови.Дечки, не ги заборавајте и овие: https://twitter.com/#!/AP!!! Праќајте им твитови и на овие.
прва или втора?колку време трае суспензија на твитер?
Не морашМуабетот ми е дали се враќа со "услуга" ако он ти прави ретивт (на твоја хаштаг) и ти да правиш или не мора? не го познавам Твитерскиот бон тон, па затоа прашувам.
кај тоа?Овие објавија дека се албанци жртви, нема да ни помогнат гадните гадови.
Џабе е секоја „корекција„ после штетата.
Асоушиејтед Прескај тоа?
Ја па мислеше дека нападот над Боки 13 е DEFCON 5 у МК ..Да, гулабица е моментално најголемиот проблем во државава, не знаеше? <3
АП.кај тоа?
The Associated press.кај тоа?
прва ми е вечерва,а како да пополнам формулар?прва или втора?
ако е прва одма можеш да попуниш формулар, ако е втора креирај нов и стави го името тука за да те адднеме
новинарството и објавата треба да бидат во служба на демократијата,за доброто на народот....за жал СЕ се искомерцијализира,така да ниту здравство,полиција,судство,дури и спортот итн итн се слуги на парите,автоматски СИТЕ СМЕ СЛУГИ НА ПАРИТЕPoentata e shto ne treba nekoj ova da go pravi za pari ili slava.
Treba ova da im e dolzhnost, ama jbg...
Оди на Suspended accounts линкот што ти се појавува горе во пораката за суспензија. Кликни и на наредниот прозорец штиклирај ги двете понудени изјави (демек нема да си веќе немирен)прва ми е вечерва,а како да пополнам формулар?
Jagod4e ti si zverИ кај мене споро, ептен! Се нервирам!
Едно видување од моја страна!
Значи делував на многу страни во теков на овие два денови, многу форуми, по пријатели, значи скиснав пред монитор!
Резултати минимални жими се!
Најголем дел од луѓево воопшто не ги боли за темава! Не ги боли за државава ни за светот воопшто!
Друго значи блогирав се глупирав во америкине онаму кај што имам најмногу интернет другарчиња! ЕДНО ЌЕ КАЖАМ сите се испрани во умојне.... ДЕМОКРАТИЈА БИЛО ТОА, жими газот! дајте им права, и ете... пак они се жртви!
Дали е тоа резултат од нечија пропаганда или они имаат некој одцепен штраф во мозокот јас незнам!
Факт е никој не сака да помогне! Се имаме само ние овде!
Проблем е што сме МУТЕ нација, заебани од сите страни, немаме од никој подршка, затоа се радувам што ете ваква млада банда одлучи да ја скрене малце свеста кај јавноста за овој проблем! Искрено се надевам дека барем некој ќе се осврне на нашиот проблем - барем еден медиум....кога веќе нашите провладини медиуми се сите на муте!
И кај мене споро, ептен! Се нервирам!
Едно видување од моја страна!
Значи делував на многу страни во теков на овие два денови, многу форуми, по пријатели, значи скиснав пред монитор!
Резултати минимални жими се!
Најголем дел од луѓево воопшто не ги боли за темава! Не ги боли за државава ни за светот воопшто!
Друго значи блогирав се глупирав во америкине онаму кај што имам најмногу интернет другарчиња! ЕДНО ЌЕ КАЖАМ сите се испрани во умојне.... ДЕМОКРАТИЈА БИЛО ТОА, жими газот! дајте им права, и ете... пак они се жртви!
Дали е тоа резултат од нечија пропаганда или они имаат некој одцепен штраф во мозокот јас незнам!
Факт е никој не сака да помогне! Се имаме само ние овде!
Проблем е што сме МУТЕ нација, заебани од сите страни, немаме од никој подршка, затоа се радувам што ете ваква млада банда одлучи да ја скрене малце свеста кај јавноста за овој проблем! Искрено се надевам дека барем некој ќе се осврне на нашиот проблем - барем еден медиум....кога веќе нашите провладини медиуми се сите на муте!