#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Не можам да твитам. Ми се полни многу време па затоа само ретвит. :(

дури сме тука ако може да направиме иницијатива за воведување на Македонија под уставното име на Твитер.......не сакам да бидам “некаде во светот“ кога сеуште постоиме......

туууу дамла ме фаќа . жешко утре испитче твитање до бесвест :D

Ја истовремено спремам дипломска , државен испит и АНАЛизирам утакмици за утре .. multitasking at it's best ! :D

Ха, претерав.
Не можам да ретвитам, кажуајте чаре.

Едно не ми е јасно..
Како може медиумите да не им е гајле уопште бе?
Како може за запалено албанско знаме да се известува со недели?
Како може во нашата држава,за македонски интереси ни 1 колумна да не се издвои?
Што треба да се случи за да се чуе гласот на народот?
Ебати државата у која се осеќаш угнетен од малцинство...

Се сеќаваш Латас како ги пцуаше албанците прв пат коа известија Шител за убиството , за да следните вести да повикува на соживот ? Се е јасно со тоа .. Само Вести 24 константно известува , иако у последно време почнаа и они да игнорират ..

Едно не ми е јасно..

.

Македонски медиуми...

images

Ако утре сериозно има симултан протест низ Македонијава на Албанците, тек тогаш ќе има што да се пише.

Едно не ми е јасно..
Како може за запалено албанско знаме да се известува со недели?
Што треба да се случи за да се чуе гласот на народот?
Ебати државата у која се осеќаш угнетен од малцинство...

Абе, ние сме медиум!!! Имаме над 300 страни потполнето на темава, значи ние сме важни и ние сме свесни. Знаеме што сакаме, знаеме што да кажеме, знаеме како да кажеме и што е најважно ЗАЕДНО СМЕ! Кој ги врти полтрончињта кои чекаат од партија да им кажат што да прават? Не ми ни требаат тие да се вклучат во ова.

И најважното за крај: Ова да знаеш дека допира до сите во Македонија и влијае на сите во Македонија, инаку распашаната багра како Најчевска, Јовановски, Геро... а.к.а #влијателни немаше да се обидуваат да ни ја уништат целта. Супер сме! Ни треба малку време, ама ништо не бива преку ноќ. Не се откажувајте и не се разочарувајте. TWEET И RETWEET! (Ова му доаѓа нешто `ко: СЛОБОДА ИЛИ СМРТ! :icon_mrgr: )

ahhh @sanja_levy da i kazite deka pileto mi fati laringit pa ke moram da go lecam nekoj sat :))))

дури сме тука ако може да направиме иницијатива за воведување на Македонија под уставното име на Твитер.......не сакам да бидам “некаде во светот“ кога сеуште постоиме......

Да не се расплинуваме одвај се собравме :ROFLMAO:
Следно секако ќе биде нешто такво...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom