Безвезе е фан клубов последниве страни наназад искрено...
Со оглед на тоа како се движеше сезонава и треба да сме задоволни во сезона кога се менуваат доста играчи, во сезона со доста повредени да се бориме за титулата, зошто да бидеме реални иаме среќа што и Сити беа за никаде еден период па можеше комотно да ни бегаат по 10 поени и да не ги трпиме овие случки сега.
Е сега настрана тоа што беше сезона со доста повреди и нови играчи, на 3-4 кола пред крај имавме +5/+8 во однос на Сити и најмногу ми паѓа гнев како ја загубивме таа разлика...Значи некој ќе ми се фрли сега па нели имавме еден куп играчи повредени, па нели промена на генерации итн, но во дуели со Виган и Евертон успеавме да ја загубиме титулата и тука ми доаѓа сиот гнев и затоа ќе кажам дека и покрај сите турболенции оваа сезона мислам дека за така лежерното губење на поени во последните кола оди на рака на Сер Алекс кој не го плукам и не велам ништо против него, но тој погреши најпрвин со пристапот против Виган, потоа многу промени во одбраната против Евертон и на крај составот со кого излезе и пристапот на мечот против Сити. Е сега и најдобрите грешат, затоа ќе земе лекција од ова и ќе го среди тимот за следната сезона да биде далеку подобра од оваа.
Не треба да се плука кон никого, зошто сите се одговорни за ова што се случи и нив им е најмногу криво што на крај испадна вака, но јебига, фудбалот е топка и никогаш не знаеш што ќе се случи.
GGMU!