Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Шо сакате јадете лајненици ова она за Јанг,ама е класа играч, со каква елеганција и стил си ги дриблаше си играше, упорен беше и го украси својот труд со ФЕНОМЕНАЛЕН гол.
За идната сезона средина играчи Клеверли <> Кагава!Евентуално Сколс<>Кагава!

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.505
Безвезе е фан клубов последниве страни наназад искрено...

Со оглед на тоа како се движеше сезонава и треба да сме задоволни во сезона кога се менуваат доста играчи, во сезона со доста повредени да се бориме за титулата, зошто да бидеме реални иаме среќа што и Сити беа за никаде еден период па можеше комотно да ни бегаат по 10 поени и да не ги трпиме овие случки сега.

Е сега настрана тоа што беше сезона со доста повреди и нови играчи, на 3-4 кола пред крај имавме +5/+8 во однос на Сити и најмногу ми паѓа гнев како ја загубивме таа разлика...Значи некој ќе ми се фрли сега па нели имавме еден куп играчи повредени, па нели промена на генерации итн, но во дуели со Виган и Евертон успеавме да ја загубиме титулата и тука ми доаѓа сиот гнев и затоа ќе кажам дека и покрај сите турболенции оваа сезона мислам дека за така лежерното губење на поени во последните кола оди на рака на Сер Алекс кој не го плукам и не велам ништо против него, но тој погреши најпрвин со пристапот против Виган, потоа многу промени во одбраната против Евертон и на крај составот со кого излезе и пристапот на мечот против Сити. Е сега и најдобрите грешат, затоа ќе земе лекција од ова и ќе го среди тимот за следната сезона да биде далеку подобра од оваа.

Не треба да се плука кон никого, зошто сите се одговорни за ова што се случи и нив им е најмногу криво што на крај испадна вака, но јебига, фудбалот е топка и никогаш не знаеш што ќе се случи.

GGMU!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Roy Keane urges Manchester Utd to sign Gareth Bale

"The one I’d really want from Spurs is Bale. It will be tough getting him but they’ve got to try."
~Roy Kean

(y)
Џени без хејтање молим те :icon_mrgr:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Јанг е кока кола за Бејл, не ме смејте. Само ПЕС генерација се пали на такви фудбалери ко шимпанзото.

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.497
Поени од реакции
3.502
Еве што ќе кажам . Кога дадовме 2 гола имав вермба дек во второ ке дадеме уште 6 - 7 гола ама излеза нешто спротивното , правење многу шанси за гол а само 2 искористени оваа сезона ни беше многу лоша , прво карлинг куп после лш па фа купот , лига европа од све отпаднавме пак после самоодоверени се надевавме на титула кога беше + 8 тогаш веќе си славев титула но прокоцкавме се а ако не ја освоиме оваа (99 проценти ја освоија сити) тоа ке биде дефинитвно со киксот против евертон а сега ке кажам само едно. Модрич , кагава уше некој у сред и еден лев бек и нека никој да не победе , и барса и реал нека се да се земат овие 2 и уше некој у сред и лев бек и ке играме со граганите ..:unsure:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ама жал ми падна за Флечер кога го дадоа... Манчестер Јунајтед полека ја губи титулата, лоша болест во него, гледа, а неможе да помогне на екипата... И сам, нема никој околу него... Да ти ебам таков живот... :(

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.555
Уште кога не победија Блекбурн 2-3 на домашен терен си реков дека ако ја изгубиме титулата, тој натпревар ќе биде кривецот за тоа.
Уште си стојам на реченицата.

Глејте ги Блекбурн каде се :facepalm:

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Јас сум решението на проблемите во тимот, а подоцна и решение по пензионирањето на Ферги.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.492
Поени од реакции
7.964
Ај барем ми се уарни честитањето на туѓи фан клубови :гик:

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.492
Поени од реакции
7.964
‎"We won't be letting him(Berbatov) go for nothing, Paul Scholes and Ryan Giggs will be here next year and, unless someone makes an offer we want for Berbatov, he will too." - Sir Alex Ferguson

Kajgana Shop

На врв Bottom