M
Mamba.
Гостин
Има време, уште не е готово...
Не избрзувај со заклучоци,посебно овде на форум одма после то "накриво" ќе те гледаат сите!Фергусон: Никој не може да се натпреварува со парите на Сити
Ова ми делува ПРЕМНОГУ кукавички. Па добро кој е виновен што Сити се враќа од 8 бодови негатива?
Кој е виновен што продава утакмица на Виган? Со Евертон да не ја прокоцкаа предноста ќе имаа удел парите?
Стариов почнува многу да се ветреј, не е на арно
Изјавава е извадена од контекст. Новинарот во четвртокот го праша што мисли Фергусон за трошењето на Сити и дали Манчестер годишно би потрошил колку што троши Сити. Фала Богу дека не можеме да се натпреваруваме со нив, ова е клуб кој има структура на плати, Сити имаат шугар деди.Фергусон: Никој не може да се натпреварува со парите на Сити
Ова ми делува ПРЕМНОГУ кукавички. Па добро кој е виновен што Сити се враќа од 8 бодови негатива?
Кој е виновен што продава утакмица на Виган? Со Евертон да не ја прокоцкаа предноста ќе имаа удел парите?
Стариов почнува многу да се ветреј, не е на арно
А Руни треба да подразмисли малце како игра последниве 3-4 месеци. Иако дава голови, во текот на играта никаде го нема. Барем нека му текне дека зема 250.000 и нека увиди дали дава правопропорционално. Знам дека Руни и зборот мислење не идат во иста реченица ама да си се искажам.
Go Fu.k Yourselfs Haters
Најди ја книгата Squeaky Bum Time што е напишана од Даниел Тејлор за Фергусон, ќе видиш зошто се што ќе каже Фергусон не треба да те чуди.Фергусон е ЕНИГМА!Не ми се верува што коментира, едноставно не му се поврзуваат изјавиве
Sir Alex Ferguson has called on Mark Hughes to take brutal revenge on Manchester City by masterminding a last-day miracle to send the Barclays Premier League title back to Old Trafford.
Исто вака беше расположен на последното интервју 2005/06 што го има на сезонското ривју. Затоа што и сега најверојатно некои работи му станаа јасни како и тогаш и знае што треба да прави летоска. Уживајте ајде.Kolku samo SAF e raspolozen na intervjuvo na bbc ,me iznenadil, on vika uste ima nadez ,,ama tesko ....eve vi go videte go
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/17885312
Here's something to leave you with. There's still a possibility of a playoff to decide the title. The Premier League website states: 'If two or more teams are equal on points, the winner is then determined by goal difference and then, if necessary, by the number of goals scored. Where teams are equal on points, the number of goals scored and goal difference, there will be a play-off to determine the winner.' Of course, for both teams to finish level on goal difference and goals scored, it would require United to beat Sunderland 9-0, and City to beat QPR 7-6. What? It could happen...
Фала богу дека не можеш да се наддаваш, ама имавме таква шанса да им ги затнеме устите па нареднава година ако сакаја и уште 1 милијарда нека потрошеа. Е сега можда подобро една сезона вака да ја утниме па наредните 4-5 да ги играме онака ТОП, отколку и сега ако освоевме можда ќе гледавме пак мртва сезона. Освен 2те утакмици со Челзи и онаа дома со Арсенал, друга утакмица не памтам да ми била убава минатава сезона. Се некако како на сила да се игра, како без желба.Не избрзувај со заклучоци,посебно овде на форум одма после то "накриво" ќе те гледаат сите!
Стариот со ова сака да кажи дека ПАРИТЕ ја имаат моќтта,секогаш Сити ќе биди чекор пред нас за секој фудбалер.Се интересиравме за Хазард?
Ете ги и тие!
Секако дека не можиш да се наддаваш со нив така да....
Фактички вечерва во 3 часот?? Кај го погодиле терминот упм...Nat Geo TV - Monday, 7 May 2012
3:00am пишуваше во 9pm понеделник, сега отварам во програмата пишува 3аm вторник сабајле.
Да видат колку верни навивачи има Јунајтед!Фактички вечерва во 3 часот?? Кај го погодиле терминот упм...