Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
БРАВО, БРАВО И САМО БРАВО ЗА ВЕЧЕРАШНАТА ИГРА!!!!!!!!!:aplauz::aplauz::aplauz::aplauz:

криво ми е ах мамата не сум фан на Лверпул ама за лигавиве се измислени.

Честитки за играта и ова е најреален резултат...

Ја загубивме утакицата уште на првиот натпревар.Сите голови шо ги дадоа Челзи топката се молеше да влезе во голот.Од 4 шанси 4 гола.Немавме среќа вечерва барем во второто полувреме.Се на се двата натпревара Челзи заслужи полуфинале и ете таму е...
Денеска сите велеа вечер ќе излегуваме нема интересен фудбал.За сите такви беше посветена оваа утакица.Реков и преѓеска како и да заврши нашите покажаа карктер.Не рекао се концентрираме на ПЛ и онаке се е тука загубеено него напднаа покажавме дека заедно со Барселона играме најдобар фудбал.
Штета за фудбалските фанатици шо нема 1/2 финале Ливерпул:Барселона.Двете екипи со најдобра игра.Што е тука е
Ма немој. А Дрогба 2 пати, Балак од слободниот итн... Да не ги редам

Ја загубивме утакицата уште на првиот натпревар.Сите голови шо ги дадоа Челзи топката се молеше да влезе во голот.Од 4 шанси 4 гола.Немавме среќа вечерва барем во второто полувреме.Се на се двата натпревара Челзи заслужи полуфинале и ете таму е...
Денеска сите велеа вечер ќе излегуваме нема интересен фудбал.За сите такви беше посветена оваа утакица.Реков и преѓеска како и да заврши нашите покажаа карктер.Не рекао се концентрираме на ПЛ и онаке се е тука загубеено него напднаа покажавме дека заедно со Барселона играме најдобар фудбал.
Штета за фудбалските фанатици шо нема 1/2 финале Ливерпул:Барселона.Двете екипи со најдобра игра.Што е тука е

Ти очигледно си гледал Баерн-Барса
4 шанси 4 гола па иди убиј се бе којзнае што си гледал ти :pos2:

Toj стопанкин слободен од Алекс беше даен заради судијата.Реина го местеше уште живиот ѕид а овај свири за удар и кутри Реина на една нога го бранеше и пак беше блиску за да го одбрани.А и 2/3 од фаулите досудени во корист на Челзи не беа фаули онај судија прво нека се научи да мисли па тек после да учи да суди.

Ај не кукај сега. А пеналот за нас? ако беше пенал она за вас. Затоа да си ќутиме, најреален резултат

Ливерпул е екипа кој знае да изненади се надевам дека ќе постигне 3 гола на овој натпревар :).
Постигнаa повеќе отколку што очекував но примија исто толку :(.

Сега треба да се фокусираат играчите на утакмицата со Арсенал тоа ќе биде тешка утакмица на која мора да победат ако сакат титула годинава во Англија!

Да беше утакмица од премиер лига, ќе беше многу поинакво судењето.

Еј ( ве замолувам ) ако може некој да ми ја постира песната кога го елеминиравте Реал Мадрид во песната нешто имаше реал се тешки црепови и такви ке си останат уште многу векови .. Фала однапред.:helou:

Чоече бе, зборуваме за голот на Алекс или „голот“ на Лукас?
Види уефа.ком шо вика...
Удари на гол: 12-11
Во рамките на голот: 6-7
Фаули: 14-30
Единствено во посед на топка Ливерпул е значајно подобар: 41-59 % (ако нешто значи поседот на топка)

Штета за фудбалските фанатици шо помина екипа шо ви пикна 7 гола во ваков двомеч???

Изненаден сум од ваков коменатар, али сеедно, одличен двомеч, во кој бевте разбиени во првио дуел, вториов мошне изедначен. Среќно во Премиер Лига до крајот.

леле каков фудбал со 2 пресврти, вакво нешто одамна немам гледано:vozbud::vozbud:

Се мислев на која тема да пишам прво...вашата или онаа на Челзи. И двете екипи изиграа феноменален натпревар, нешто што ќе ми остане во меморијата долго време. Да имаше како, и двете екипи би ги пуштил понатаму. Сепак, нијанси одлучуваа и никако не смее да се каже дека Челзи се подобра екипа поради добиениов двомеч. Навистина сте тим со срце и душа. Уште еднаш честитки и очекувам од вас титула во Англија :smir:

Стварно малце судијата претеруваше со фаулите.90% од фаулите беа околу шеснаесетникот на Ливерпул.Можеше да остави малце повеќе да се игра ама што е тука е двете екипи играа најдобро што можат.Голманите беа леле мајко.Посебно Реина мислам дека тоа беше пресврт на утакмицата неговиот owngoal. а за Лукас ич не ми е гајле што го даде голот.Поголемо дрво у живот не сум видел.Нејќам да го гледам веќе да игра за Ливерпул

Честитки за играта и ова е најреален резултат...

Ма немој. А Дрогба 2 пати, Балак од слободниот итн... Да не ги редам
Дрогба столче скрши во трибина.За Балак коментаторот ОД ОВДЕ СЕ ГЛЕДА КОЛКУ СЕПАК ДАЛЕКУ БИЛ ШУТОТ НА БАЛАК...
Некој спомна погоре пенал.Каков пенал бе момче врз Ивановиќ???Не ме смеј те молам.Прво позицијата на играчот видија па после збори.Реков јас се кога ќе се собере си заслуживте полуфинале и крај.Зборам за ова утакмица со колегите а ако сакав да делам со вас ќе напишев кај вас.Ај не ми го јадите сеа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom