#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Дајте спамирајте по Израелските медиуми
Рековме да спамирате на твитер, не да го силувате:D
Се чека превод на текст за ова,оставив јас поназад маилови од Весници и Медиуми.

@ тој што праша што поттикнавме... Поттикнавме да мрчиш бе пријателе, поттикнавме да мрчат овие кои се замислиле дека се некои фаци и некој фактор у државата!

Поттикнавме да им се наруши егото на таквите фаци. Сега дури и атрибутот „предавници“ може да им прилега!

Никаде не одиме ние напред пред да ги средиме работите во своите редови. Но мило ми е што барем ние тука покажавме ЕДИНСТВО, нешто што сакав да го видам одамна кај нас!

Секоја чест дечки, покажавме ЧОВЕЧНОСТ, дека СЕ треба да се стави во втор план кога е во прашање човечки живот и општа безбедност!

Мрчаторите... ќе се покајат и тие некогаш, ќе осетат и они на своја кожа, тогаш ќе ги прашам !!! ;)

Се чека превод на текст за ова,оставив јас поназад маилови од Весници и Медиуми.

Може да се спамира англиската верзија, на интернет голем број Израелски медиуми имаат англиска верзија

Оваа Јагодче растура, браво..
Да имаа некои луѓе 10% од храброста на девојкава, државава ќе цветаше
Педерчиња никакви..

П.С. Кога правиме следна акција?
Добро би било вечерва со намалено темпо да продолжиме (кој до кога може)
Утре преку ден исто така лагано твит твит а и ќе се договориме на кое друго место ќе спамаме.

Јас предлагам утре 21:00 (1 час порано од вечерва) бидејќи е недела и некои се 1ва смена да направиме бум :)

Абе нема некој легален начин како да бидат исмејани и понижени овие шо јадат гомна ? Пример оној лепотанот од погоре е печен за демотивациска слика :)

@ тој што праша што поттикнавме... Поттикнавме да мрчиш бе пријателе, поттикнавме да мрчат овие кои се замислиле дека се некои фаци и некој фактор у државата!

Поттикнавме да им се наруши егото на таквите фаци. Сега дури и атрибутот „предавници“ може да им прилега!

Никаде не одиме ние напред пред да ги средиме работите во своите редови. Но мило ми е што барем ние тука покажавме ЕДИНСТВО, нешто што сакав да го видам одамна кај нас!

Секоја чест дечки, покажавме ЧОВЕЧНОСТ, дека СЕ треба да се стави во втор план кога е во прашање човечки живот и општа безбедност!

Мрчаторите... ќе се покајат и тие некогаш, ќе осетат и они на своја кожа, тогаш ќе ги прашам !!! ;)

:cuc: :cuc: :cuc:

Може да се спамира англиската верзија, на интернет голем број Израелски медиуми имаат англиска верзија
Да може но се изготвува поголем,подобар текст за Израелските,Руските и другите медиуми.

Има текст на хебрејски само ај некој што го бива за фотошоп убаво да вметне текст на слика, моментално немам на лаптопот мој а на гости сум не можам да симнувам. Нека ми пише ако има некој таков :)

250 i pocna da me zeza ,odmaram malku i pak :) bravo ne zastanuvajte i pustete idiotcinja :)ne se zamarajte

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom