#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Дајте спамирајте по Израелските медиуми
Рековме да спамирате на твитер, не да го силувате:D

Аман цел саат не можам ни да постирам ни да ритвитнам. Многу се нервирааааам!!!:mad:

Да му ибам матер бе, знае некој дека ова не чинеше, пред се' труд. Луѓе преведуваа, лекторираа, правеа видеа, го изучуваа Твитер. И сега некој ќе ми сере и ќе се подзаебава на нечија ТУЃА добра идеја. Па преку кур од несфатени интелектуалци испомотани со марами и со срценценценценца на фаците гнасни.

A be nie kje gi ignorirame, ama shto pravime ako nekoj stranec zeme i chita?
Nashite tweetovi kje se gubat vo moreto gluposti shto kvaziintelektualcive gi pishuvaat.

Linkovi prijatel, linkovi!:icon_lol:

(y)

Ќе ставам линкови попсоле сеа сум у фрка :D

Игнорирај ги сега , ќе им дојде и на нив времето ;)

Ај некој на кратко нека ми каже што е работата со тој Јован Петров затоа што бев малку отсутна , а има многу коментари за да ги читам сите .. :)

Да му ибам матер бе, знае некој дека ова не чинеше, пред се' труд. Луѓе преведуваа, лекторираа, правеа видеа, го изучуваа Твитер. И сега некој ќе ми сере и ќе се подзаебава на нечија ТУЃА добра идеја. Па преку кур од несфатени интелектуалци испомотани со марами и со срценценценценца на фаците гнасни.
Еј, гледајте вака на тоа: се собравме со иста идеја и.. ОДЛИЧНА организација во даденото време. И тоа се за еден ден.. па веќе објавија неколку светски медиуми и кај нас неколку исто така.. во Србија, Хрватска.. секаде..
Супер е за почеток. Игнорирајте ги :) Станува збор за јавни простаци од најнизок ред..со погрдни зборови во секој твитер, дали вреди да се замараме со такви ? Толку можат, разберете, тоа е нивниот максимум, во сабота навечер да попречат нечиј труд и да се радуваат..колку ли се мразат самите замислете :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom