M
Mamba.
Гостин
Нема гооол нема гооол...
Pa ako vo Anglija pretpocitaat ESPNСамо кажи ми, коментаторите од ЕСПН?
Не е финтата за иста или различна перцепција, туку за правила. Топката не е цела влезена не лупај со глава у ѕид. Среќа што добро беше судено ова иначе кој ќе ве трпеше деновиве...Oh razlicna percepcija , sto da se pravi , iako ne e izbran dobar agol. Inaku ke se znae podocna dali bilo gol ili ne .
Кои два купа? Јас колку што знам добија еден, а другиот еве го изгубија денес... Или можеби има трет куп за кој јас не знам?Има или нема сосема небитно за жал Челзи се шампиони Ливерпул ги прокоцкаа и двата купа
Јасно ми е се. Не очекувам поинаков коментар од луѓе чиј прв коментар од преносот беше како Челзи стартува со 7 играчи купени од Мурињо (шо не е точно, 4ца такви беа стартери) и како прашање на време биле промените за Челзи.Pa ako vo Anglija pretpocitaat ESPN
Има и полошо. Да си бивш играч на Манчестер Јунајтед или уште полошо, Ливепрул, со нова професија - тв-коментатор.Ова ако е гол ќе се фрлам од некоја зграда. Што слепи сме или глупи ?
Чисто информативно, Фантом збори за ЕСПН кој е Англиски, со коментатори од Англија, кога излегуваа играчите, под пехарот пишуваше ЕСПН, и ја тука гледав ама без глас, не слушнав што трици јаделе за Челзи.Pa ako vo Anglija pretpocitaat ESPN
Сфаќаш дека споредуваш два тима од кои едниот скоро цело време е на врвот на табела, а другиот претежно на средината така? Да не ти додадам на ова за настапи во ЛШ изминативе години и ред други работи...Живеам за денот кога на Абрамович ке му се зодсади клубот и коа ке се вррати кај што му ер местото. И тоагаш на ватрените навивачи на челзи има душата со памук да им ја вадам. Чекзи е сам оеден просечен клуб и ништо повеќе.
Извинење, малце повеќе алкохол во мене
ПС Имате уѓште мнооооогу лебови да изедете да се курчите на Ливерпул и Јунајтед....можете само да си маштате дека сте на исто ниво....