FA & Capital One Cup

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Демек јас сум ненормален или шо !? Од сликата/снимката се гледа дека не е гол ! Или колку да се плачи, па и со глата в ѕид да се мава !?

Честито за Челзи !

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Oh razlicna percepcija , sto da se pravi , iako ne e izbran dobar agol. Inaku ke se znae podocna dali bilo gol ili ne .
Не е финтата за иста или различна перцепција, туку за правила. Топката не е цела влезена не лупај со глава у ѕид. Среќа што добро беше судено ова иначе кој ќе ве трпеше деновиве...
Има или нема сосема небитно за жал Челзи се шампиони Ливерпул ги прокоцкаа и двата купа :place:
Кои два купа? Јас колку што знам добија еден, а другиот еве го изгубија денес... Или можеби има трет куп за кој јас не знам?

F

fantomX

Гостин
Pa ako vo Anglija pretpocitaat ESPN :icon_lol:
Јасно ми е се. Не очекувам поинаков коментар од луѓе чиј прв коментар од преносот беше како Челзи стартува со 7 играчи купени од Мурињо (шо не е точно, 4ца такви беа стартери) и како прашање на време биле промените за Челзи.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208

Кои два купа? Јас колку што знам добија еден, а другиот еве го изгубија денес... Или можеби има трет куп за кој јас не знам?
Да бе го земаа првиот,моја грешка.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.594
Поени од реакции
6.353
Ова ако е гол ќе се фрлам од некоја зграда. Што слепи сме или глупи ?

F

fantomX

Гостин
Ова ако е гол ќе се фрлам од некоја зграда. Што слепи сме или глупи ?
Има и полошо. Да си бивш играч на Манчестер Јунајтед или уште полошо, Ливепрул, со нова професија - тв-коментатор.
Гери Невил има потенцијал за подобро, ама ќе видиме.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Честита нека ви е титулата, заслуживте да победите денеска без разлика на "голот" на Керол според мене и беше и не беше гол касно се разбудивме и дури во последните 20тина минути почнавме да играме фудбал а до тогаш вие се имавте под контрола, се гледаме вгодина
Спортски Поздрав и се најдобро во остатокот од сезоната.....
П.С. Се надевам оти ова ќе биди пресудно да конечно Блатер дозволи да се воведи гол-технологија.....

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Живеам за денот кога на Абрамович ке му се зодсади клубот и коа ке се вррати кај што му ер местото. И тоагаш на ватрените навивачи на челзи има душата со памук да им ја вадам. Чекзи е сам оеден просечен клуб и ништо повеќе.
Извинење, малце повеќе алкохол во мене:)
ПС Имате уѓште мнооооогу лебови да изедете да се курчите на Ливерпул и Јунајтед....можете само да си маштате дека сте на исто ниво....

G

grande-juve

Гостин
Pa ako vo Anglija pretpocitaat ESPN :icon_lol:
Чисто информативно, Фантом збори за ЕСПН кој е Англиски, со коментатори од Англија, кога излегуваа играчите, под пехарот пишуваше ЕСПН, и ја тука гледав ама без глас, не слушнав што трици јаделе за Челзи.

А за спорни ситуации Блатер нека учи од НБА, НХЛ и НФЛ, толку, не мора да бута чипови во топката.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
што е бе Челзи фанови, постоите 5 години и сеа чалам ќе дигате?: Ова ти е видел малце сиренце и сеа бачило ќе отвара...назад сите несквик да пиете и јавете ми се мене лично после 100 години....до тогаш...пшшшттттт глас да не чујам...

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.748
Поени од реакции
52.705
хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха

Многу сте интересни. И 5 титули во ЛШ имате. А и 18 во Англиско. Not bad...

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Живеам за денот кога на Абрамович ке му се зодсади клубот и коа ке се вррати кај што му ер местото. И тоагаш на ватрените навивачи на челзи има душата со памук да им ја вадам. Чекзи е сам оеден просечен клуб и ништо повеќе.
Извинење, малце повеќе алкохол во мене:)
ПС Имате уѓште мнооооогу лебови да изедете да се курчите на Ливерпул и Јунајтед....можете само да си маштате дека сте на исто ниво....
Сфаќаш дека споредуваш два тима од кои едниот скоро цело време е на врвот на табела, а другиот претежно на средината така? Да не ти додадам на ова за настапи во ЛШ изминативе години и ред други работи...

Помири се дека неколку сезони уназад сте пропаст и честитај победа ко прав навијач на Ливерпул, не се брукај.

Kajgana Shop

На врв Bottom