#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Имам една идеја Алекс Џонс што ја правеше. Одберете наслов на вест со англиски и во пребарувачот на Гугл со тој ист наслов кликање или рефреширање едно пет минути да се качи веста горе. И што повеќе луѓе тоа подобро.

Како ви изгледа тоа?

Член од
5 мај 2012
Мислења
15
Поени од реакции
32
Мислам дека треба да се собереме што повеќе, а не само ние овде на Кајгана. Колку повеќе луѓе толку подобро.

Треба да објавиме во нашиве медиуми, бркај работа, без пардон, кирилица, он нет, идивиди, точка... мислам дека без проблем ќе објават дека се организираме за вечер , па така информацијата ќе ја прочитаат сите и ќе не има повеќе.

Ама нека напише некој еден текст и на сите да им го пратиме.

Како што за нивниот протест вчера се збореше во сите медиуми, мислам дека и за нашава битка вечер треба да се збори во уште повеќе.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
http://www.taratur.com/node/33095
Мислам дека би било одлична идеја и линков со сликиве да го споделувате што помасовно.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Одсекогаш сум сакал да ја следам леандра.... :icon_lol:
,

BTW :

Сите видеа се одлични ама ова ми се одвојува малце.
Видеото е одлично скоцкано, вреди да се сподели.

M

Moon Child

Гостин
Јас ги исспамирав јутарњи лист со коментари. Им коментирав на оние што коментирале, за да им стигне нотификација на фб дека некој им одговорил (y)

M

Mr.InF3ction

Гостин
го оправдуваш радикалниот ислам и повиците за Џихад !?
!
Ме интересира од каде испадна се ова? Ако е само заради знамето што го носеа ..голем fail е и ако е само заради знамето..воопшто не одговарај...ако има друга причина те молам кажи, многу ме интересира.
А за радикален ислам дали го оправдувам прво треба да знам дали знаеш што поточно е тоа..а не тоа што си читал по нет..поготово тоа што го кажува америка и европа...има многу да се зборува ама не е темата за тоа.

М

Мартин`

Гостин
Ај поновите што се уклучиле на темава, кој сака нека ме следи (враќам) https://twitter.com/#!/mrnmkutd оти многу се испорегистрираа денеска па неможам да постасам по темиве за да ве следам .. нека се шират твитовите тоа е најбитно.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Мислам дека треба да се собереме што повеќе, а не само ние овде на Кајгана. Колку повеќе луѓе толку подобро.

Треба да објавиме во нашиве медиуми, бркај работа, без пардон, кирилица, он нет, идивиди, точка... мислам дека без проблем ќе објават дека се организираме за вечер , па така информацијата ќе ја прочитаат сите и ќе не има повеќе.

Ама нека напише некој еден текст и на сите да им го пратиме.

Како што за нивниот протест вчера се збореше во сите медиуми, мислам дека и за нашава битка вечер треба да се збори во уште повеќе.
Oвоа почна и пред кајгана да има тема за тоа , не се сеќирај има луѓе шо пракат од вчера , од коа излегоа првите слики од „протестот“ ;)

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.125
Поени од реакции
30.211
внимавајте што пишувате во твитовите, само што прочитав stop Islam, ние не се бориме против Исламот како религија туку против радикалните исламисти. Имам разговарано со искрени муслимани и тие самите осудуваат убивање во име на Алах.

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Ме интересира од каде испадна се ова? Ако е само заради знамето што го носеа ..голем fail е и ако е само заради знамето..воопшто не одговарај...ако има друга причина те молам кажи, многу ме интересира.
А за радикален ислам дали го оправдувам прво треба да знам дали знаеш што поточно е тоа..а не тоа што си читал по нет..поготово тоа што го кажува америка и европа...има многу да се зборува ама не е темата за тоа.
Дрн дрн јариња...ако го сакаш толку ти радикалниот ислам фати си го патот за Саудиска Арабија па јави ни како си поминуваш!

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Одсекогаш сум сакал да ја следам леандра.... :icon_lol:
,

BTW :

Сите видеа се одлични ама ова ми се одвојува малце.
Е ова е одлично видео, кратко е и јасно, и на некој што нема поима што се десило ќе му даде најточна слика за тоа како стојат работите тука..

Amaterasu

123123113
Член од
17 април 2012
Мислења
1.207
Поени од реакции
1.237
Инфекшн не ги испревртувај зборовите, јас не знам што воопшто бараш во темава....

Kajgana Shop

На врв Bottom