Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.737
- Поени од реакции
- 18.483
DCD-MK али тешко ми иде со TwitterАбе кој ти е тебе профилот? Неможам да те најдам од толку народ.
DCD-MK али тешко ми иде со TwitterАбе кој ти е тебе профилот? Неможам да те најдам од толку народ.
2 дена го зборам ова .. По стоти пат , не им давајте муниција на албанците со навредливи коментари , ФОКУС само на црното знаме на Џихадот , паролата Death to Christianity и Islam will dominate the world !Мој апел е да се твита и коментира достоинствено, без навреди кон вери, нации и да не се повикува “Ова е вистинската вера, а не таа...“ како што читам на ЦНН. ''Help us!'' звучи поразително, а ѕверот се храни од туѓиот страв. Не дозволувајте да звучите исплашено, бидете цврсти, силни и одлучни.
Радикалниот ислам е тој против кого се бориме, не нешто друго.
го оправдуваш радикалниот ислам и повиците за Џихад !?Мислев дека се борите за правда, за тоа убиството што се случи...
Reddit и влијателни луѓе во иста реченица........Може најдобриот текст од Амерички весник да се закачи на Reddit знам дека таму читаат многу влијателни луѓе па може да се проба. Ако нема кој да го закачи пратети ми линк јас ќе го закачам..
toa sto ke go tvitnes ti go citaat samo onie koi te sledat isto i toa sto go tvitaat drugite ti go citas samo ako gi sledis (ili ako nekoj sto go sledis go retvitne)Тоа што се става таму го читаат и тие што ги следиш или тие само што те следат или обете страни.
Не му одговарајте....го оправдуваш радикалниот ислам и повиците за Џихад !?
инаку, баталете ги тие „заебаните“ фаци на Твитер, цел живот го сметаат за завера... а кога треба да се плука кон нешто наше, први се!
Не ја терајте темава во објаснување, има други теми на кој се зборува. Игнорирај, следното зајадливо прашање иде на бан од тема.го оправдуваш радикалниот ислам и повиците за Џихад !?
Results for DCD-MKDCD-MK али тешко ми иде со Twitter