#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Одличен прогрес сега за сега, браво !

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Мој апел е да се твита и коментира достоинствено, без навреди кон вери, нации и да не се повикува “Ова е вистинската вера, а не таа...“ како што читам на ЦНН. ''Help us!'' звучи поразително, а ѕверот се храни од туѓиот страв. Не дозволувајте да звучите исплашено, бидете цврсти, силни и одлучни.

Радикалниот ислам е тој против кого се бориме, не нешто друго.
2 дена го зборам ова .. По стоти пат , не им давајте муниција на албанците со навредливи коментари , ФОКУС само на црното знаме на Џихадот , паролата Death to Christianity и Islam will dominate the world !

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Мислев дека се борите за правда, за тоа убиството што се случи...
го оправдуваш радикалниот ислам и повиците за Џихад !?

инаку, баталете ги тие „заебаните“ фаци на Твитер, цел живот го сметаат за завера... а кога треба да се плука кон нешто наше, први се!

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.840
Поени од реакции
6.553
Може најдобриот текст од Амерички весник да се закачи на Reddit знам дека таму читаат многу влијателни луѓе па може да се проба. Ако нема кој да го закачи пратети ми линк јас ќе го закачам..
Reddit и влијателни луѓе во иста реченица........

Член од
24 октомври 2011
Мислења
50
Поени од реакции
75
Тоа што се става таму го читаат и тие што ги следиш или тие само што те следат или обете страни.
toa sto ke go tvitnes ti go citaat samo onie koi te sledat :) isto i toa sto go tvitaat drugite ti go citas samo ako gi sledis (ili ako nekoj sto go sledis go retvitne) :)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483

инаку, баталете ги тие „заебаните“ фаци на Твитер, цел живот го сметаат за завера... а кога треба да се плука кон нешто наше, први се!
Не му одговарајте....

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Не ја терајте темава во објаснување, има други теми на кој се зборува. Игнорирај, следното зајадливо прашање иде на бан од тема.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Ја пратив темава и твитер дешавката на другарка од Германија и од Загреб. Ми рекоа дека ќе дадат подршка и ќе ја споделат.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
DCD-MK али тешко ми иде со Twitter :D
Results for DCD-MK

hilalcebeciii

TURKISH SINGER, TURKISH DELIGHT, BAŞPSİKOPAT,KASIMPAŞALI,BAŞ PANPİŞ 04.07.2011 panpişlerin doğum günü...

dafuq !?

Psyside турска певачица !?

ЗНАЕВ! :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom