R
Rigel Kent
Гостин
Jas nisto ne mozam da otvoram za zal, aj ke pocekam da se upravi twitterov
Тој си, те најдов, те твитнавДоообро.. се вклопуваме полека.. готово од тоа што ми го кажа е речено сторено.. но.. чудото од ник најверојатно ми е .... https://twitter.com/#!/Vasko10 ... Ако нешто сум утнал.. се простува нели )
Има веќе превод за секој поголем јазик Туку викам да склопеме уште еден текст , се добро средено , со хронологија , слики , клипови , се ! И да го праќаме и тоа.Некоја страна поназад некој прашуваше за превод, дајте некој дел ќе пробам да преведам.
На англиски само можам и нешто на балканскиве јазици.
Јас па, немаВ твитерНемам твитер .
Сега и јас те следам
Која си ти?Сега и јас те следам
Има веќе и поголем текст направено,со цела хронологија,среден лексиколошки.Таман за бран број два спам на странските медиуми.Направен е од членот jamajka и уште еден член на форумов кој не го знам. Подоцна ќе има детали околу ова.Има веќе превод за секој поголем јазик Туку викам да склопеме уште еден текст , се добро средено , со хронологија , слики , клипови , се ! И да го праќаме и тоа.
Види кај титулата, под името на профилов.Која си ти?
Скроз забегав од вчера, а и јас мојот на исто место го имам ставено Сама себе си давам фејспалм сегаВиди кај титулата, под името на профилов.
И сеа само уште нешто од моето малтретирање и готово... Како да знам дека ова чудово во 22:00 се случило.. и како да знам дека као демек ти си ме твитнал? Ја ти Благодарам на разбирањето и на исцрпните одговори )Тој си, те најдов, те твитнав