#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Предлагам сите што немате да креирате Твитер профили, таму не морате да оставате име и презиме, доволен е јузер како на форумов и ако сакаме да го омасовиме ова, ќе ни треба соодветен хаштаг. Хаштаг е нешто како канал на мирц, со # пред зборот, се клика и ги гледаш сите твитови на таа тема. Но, најпрво да се договориме кој ќе е хаштагот. Нека ви текне еден збор најпогоден за ситуацијава, мене ми текна на #smiljkovsko ама не знам за странциве колку ќе е лесно тоа да го прочитаат?

Луѓе хотмаил не ми дава веќе маилови да праќам, од 2та маила кои ги користам пратив максимум што е можно. Солуција некаква?

ПС. - ми бара да верифицирам акаунт - ама ја нема Македонија во понудениот избор на земји....

05.04skopjeprotesti01.jpg
05.04skopjeprotesti03.jpg
05.04skopjeprotesti04.jpg
05.04skopjeprotesti07.jpg
05.04skopjeprotesti12.jpg
MER_4911.jpg
MER_5016.jpg
MER_5054.jpg
MER_5091.jpg
DSC_5435.jpg
DSC_5478.jpg
DSC_5567.jpg
DSC_5633.jpg
DSC_5719.jpg
DSC_5762.jpg
DSC_5787.jpg
DSC_5957.jpg
MER_4699.jpg
MER_4774.jpg

Пуштив на мејловите што ги имате ставено на првата страна, напнете шо мојте појќе и ќе има резултати. :D

Треба да се спамираат и странските амбасади во земјава.

‘‘Светот го разбирам како поле за културен натпревар меѓу народите‘‘ - Гоце Делчев

По што баграва околу нас нема ни К од култура, ова е одлична можност да им се покаже на светот кој е угнетувачот(y)

Ај фала богу еднаш паметна реакција од наша страна.Ни се наместија и они на волеј сега.Tреба ова максимално да се искористи :D

Момци и девојки , ставајте ги сите слики од денешните протести шо ги имате , за да можат да се иксористат за YouTube клипот !

Ninja69 еве еден клип што е снимен од Телма, се надевам дека ќе можеш да го искористиш за клипот.......

http://www.time.mk/read/58c8468883/2e13146a47/index.html

Предлагам сите што немате да креирате Твитер профили, таму не морате да оставате име и презиме, доволен е јузер како на форумов и ако сакаме да го омасовиме ова, ќе ни треба соодветен хаштаг. Хаштаг е нешто како канал на мирц, со # пред зборот, се клика и ги гледаш сите твитови на таа тема. Но, најпрво да се договориме кој ќе е хаштагот. Нека ви текне еден збор најпогоден за ситуацијава, мене ми текна на #smiljkovsko ама не знам за странциве колку ќе е лесно тоа да го прочитаат?
И јас се мислам за хаштаг неможе некој лесен да ми текне :/

Луѓе хотмаил не ми дава веќе маилови да праќам, од 2та маила кои ги користам пратив максимум што е можно. Солуција некаква?

ПС. - ми бара да верифицирам акаунт - ама ја нема Македонија во понудениот избор на земји....

направи на gmail, најмалку бара...

Одличен предлог, многу познати новинари имаат твитер профили кои ги следат илијадници луѓе.

воопшто не се надевам од нив и од Твитер али ајде... :)

Ајде јас ке напраам едно видео за на ЈУТЈУБ само пратете ми ги сликите од децава што ги убија...лесна им земја,и од мајмуниве од денеска што урлаа низ град,па ке се обидам да склопам едно видејце со објаснување што е како е!

Овде имаш 11 слики од протестот.

http://www.jutarnji.hr/albanski-prosvjednici-kamenovali-policiju-u-skoplju/1026013/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom