Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу ме интересира твоето мислење за среќата досегашна на Јунајтед и потеклото на него?????ОДИМЕ НА ТИТУЛА.ДА НЕ ЗАГУБИМЕ МЕЧ ДО КРАЈОТ А СРЕЌНИТЕ ЃАВОЛИ ДА ЈА ЗАГУБАТ СРЕЌАТА КОЈА ГИ ПРАТЕШЕ ДО СЕГА...АЈМОО ИЛИ ВО НАЈЛОШ СЛУЧАЈ ДА ГО ЗАДРЖИМЕ ВТОРОТО МЕСТО
Многу ме интересира твоето мислење за среќата досегашна на Јунајтед и потеклото на него?????
Факт е исто дека во тие утакмици што сме давале во 80/90 мин голови играта беше на завидно ниво и тие голови беа тотано заслужени. Ами јас да зборуам за ремито со Њукасл прво коло каде заслуживме победа, со Тотенхем на гости и чудесната одбрана на Гомес на слободниот на Гигс.Многу пати сум пишувал ме мрзи сега пак.Доволен е податокот над 10 утакмици со еден нула.Пола однив во последните 10 мин.Ок и ние дадовме неколку во тој период ама богами и примивме...Нека има некои утакмици како ние со Стоук 30 шута а неможиш гол да дадиш па да видиш шо е нервоза и несреќа...
Многу пати сум пишувал ме мрзи сега пак.Доволен е податокот над 10 утакмици со еден нула.Пола однив во последните 10 мин.Ок и ние дадовме неколку во тој период ама богами и примивме...Нека има некои утакмици како ние со Стоук 30 шута а неможиш гол да дадиш па да видиш шо е нервоза и несреќа...