Нови игри

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Дали некој од вас беше среќен да добие Beta Key за FireFall, можеби најдобрата FREE-TO PLAY ММО игра која не очекува! И дали некој би ми пратил мене, доколку има.
Прати ми порака со e-mail, имам покана за давање.

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Те сакам, еј. Навистина е така добра како што изгледа и се најавува?
Играв само првиот ден кога ме пуштија и од тогаш се немам приклучено, aма да, интересна беше. Којзнае колку работи имаат сменето/подобрено во меѓувреме. Ѕирни некое gameplay видео на YouTube.

Член од
2 април 2012
Мислења
9
Поени од реакции
3
Играв само првиот ден кога ме пуштија и од тогаш се немам приклучено, aма да, интересна беше. Којзнае колку работи имаат сменето/подобрено во меѓувреме. Ѕирни некое gameplay видео на YouTube.
Може и мене да ми пратиш (ако сакаш, се разбира), а од кај треба да ја симнам???

Член од
9 мај 2011
Мислења
278
Поени од реакции
65
go probav ali interesno e 15 minuti,posle mi zdosaduva.

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Немам веќе покани за FireFall, така да не пишувајте веќе за тоа.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Prototype е излезена дури минатиот месец ама ме чуди ја нема уште по торенти,, ја има з Xbox ама не и за PC платформа. Ако имате некоја информација, споделете :)

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
Prototype е излезена дури минатиот месец ама ме чуди ја нема уште по торенти,, ја има з Xbox ама не и за PC платформа. Ако имате некоја информација, споделете :)
Prototype 2?

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Prototype 2 on PC has a confirmed release date on Tuesday 24 July 2012.
За компјутер ја одложија.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
За сите на кои ви направи мерак Darksiders, “купете“ си ја Blades of Time - 95% е иста како Darksiders во гејмплеј со тоа што тука вие сте плавуша која претерано многу збори (пошо е жена, нели :) )

Имате надградувања на мечеви и пушки, прстени и огрлици, магии и манипулирање со времето.

Kajgana Shop

На врв Bottom