Дечки, ја има Binary Domain веќе по торенти.
Чувството кога за новоизлезен наслов се информираш преку подземјето.Risen 2: Dark Waters [SKIDROW]
Само што излезе на Замунда...
Binary Domain многу мајка игра била ја има на Замунда се дл во моментовДечки, ја има Binary Domain веќе по торенти.
Ja ќе ја бришев.. ептен конзолашка е. Контролите немаат воопшто смисла, а и не изгледаше убаво на почеток со дождот, како игра од 2010та. Ама ако и дадеш шанса, станува доста заразна, има доста интересни сцени а пред се и роботите интересно умираат. И преку ден во градот веќе играта иде до израз..Binary Domain многу мајка игра била ја има на Замунда се дл во моментов
Кога првпат го слушнав Big Bo како изреагира на headshot со тој неговиот catchphrase "That was SUH-WEET"!, знаев дека ќе ми се свиѓа играта.Ja ќе ја бришев.. ептен конзолашка е. Контролите немаат воопшто смисла, а и не изгледаше убаво на почеток со дождот, како игра од 2010та. Ама ако и дадеш шанса, станува доста заразна, има доста интересни сцени а пред се и роботите интересно умираат. И преку ден во градот веќе играта иде до израз..
Изиграв некои си 3 часа, при крај на вториот chapter сум.
Во тимот ги зиам големиот Бо и англичанецот, ради акцентот и дека малце се хејтаме.
Женскиве не сум ги чепнал, ионака се само за во кујна.
Danny-boy, you're a fuckin star! или слично му е заштитниот знак.Кога првпат го слушнав Big Bo како изреагира на headshot со тој неговиот catchphrase "That was SUH-WEET"!, знаев дека ќе ми се свиѓа играта.
Тоа дека е ептен конзолашка не ми смета изгледа затоа што ја играм на ps3
За на конзоли на 15ти, а за на РС на 29ти Мај.Max Payne 3 кога излегвит?
Ја симнав. Не сум многу задоволен. Добра е, ама очекував подобро. За мене демото беше по-оптимизирано отколку целата игра.Дечки исто ја има и Sniper Elite v2 цела верзија, не само демото.