Те сакам, еј. Навистина е така добра како што изгледа и се најавува?Прати ми порака со e-mail, имам покана за давање.
Играв само првиот ден кога ме пуштија и од тогаш се немам приклучено, aма да, интересна беше. Којзнае колку работи имаат сменето/подобрено во меѓувреме. Ѕирни некое gameplay видео на YouTube.Те сакам, еј. Навистина е така добра како што изгледа и се најавува?
Може и мене да ми пратиш (ако сакаш, се разбира), а од кај треба да ја симнам???Играв само првиот ден кога ме пуштија и од тогаш се немам приклучено, aма да, интересна беше. Којзнае колку работи имаат сменето/подобрено во меѓувреме. Ѕирни некое gameplay видео на YouTube.
Prototype 2?Prototype е излезена дури минатиот месец ама ме чуди ја нема уште по торенти,, ја има з Xbox ама не и за PC платформа. Ако имате некоја информација, споделете
Да даPrototype 2?
24ти Јули.Да да
Prototype 2 on PC has a confirmed release date on Tuesday 24 July 2012.Prototype е излезена дури минатиот месец ама ме чуди ја нема уште по торенти,, ја има з Xbox ама не и за PC платформа. Ако имате некоја информација, споделете
Е арно за конзолашите.