Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изгледа сум пропуштил нешто околу Газиев, што е поентата што сите имаат маици "Газиев бори се, со тебе сме"?Многу слабо одигравме и сосема заслужено сме поразени. Сите сили ни беа насочени во купот,во првенство со младинци игравме и се џабе. Единствениот тим кој можеше да помине некое коло во Европа беше токму Работнички,но оваа година за жал ке нема настап во Европа. Реален да бидам и не ни заслуживме да играме,со маникени во составот кој си играат курташак. Се каам што бев во Штип и место фудбалери да гледам маникени со мал исклучок. Честитки до екипата на Ренова и успешен настап во Европа.
Има леукемија,иста како Стилијан Петров од Астон ВилаИзгледа сум пропуштил нешто околу Газиев, што е поентата што сите имаат маици "Газиев бори се, со тебе сме"?
Фала на инфотоИма леукемија,иста како Стилијан Петров од Астон Вила
Се има случено во неколку наврати да одреден клуб не добие лиценца, али се бројат на прсти.Демек и двата клуба имаат амбиции за пласман во групна фаза од ЛШ или ЛЕ, па ќе значи нешто ова ако им дадат лиценца.
Ќе поминат едно коло (?!) со екипа од Ф. Острови.. и јака муда.
А дале, а не, исти ташак е. Освен за навивачите на тие клубови..
Многу работи треба да се менуваат кај нас, а не да се крева фама околу лиценца за во Европа.
Има некој клуб кај нас кој изборил пласман во Европа, а не му дале лиценца до сеа ?
не...тим што изборил европско натпреварување никогаш не му се случило да не добие лиценцаСе има случено во неколку наврати да одреден клуб не добие лиценца, али се бројат на прсти.
Вардар не доби лиценца во 2008 (мислам дека беше оваа сезона) ради блокирани сметки, па лиценцата отиде кај Ренова.не...тим што изборил европско натпреварување никогаш не му се случило да не добие лиценца