Фан Клуб: Челзи

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.075
Поени од реакции
2.023
Ништо тоа е, така е кога се играат утакмици на 3 дена, а се нема асални замени.
Браво за Ди Матео човекот направи се што можеше, ротираше ги вклучи сите во игра, но изгледа дека некои не заслужуваат да го носат дресот на Челзи.

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Дечки денеска мора да признаете Њукасл заслужено ве победи него....какви се кај вас информациите со повредени/казнети играчи за всабота?

Аааа нема шанси - не признаваме за жива глава :pos:
Повредените (Луиз) можно е и да биде спремен за вас до сабота, Кејхил тешко да е опоравен, друго се по старо.... него, мислевме да ви пуштаме ФА за победа на ваш терен :icon_lol:... ама после денешниот напревар ќе мора да ве измлатиме - така да не ви прави голема разлика дали имаме повредени/казнети или не :P

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Аааа нема шанси - не признаваме за жива глава :pos:
Повредените (Луиз) можно е и да биде спремен за вас до сабота, Кејхил тешко да е опоравен, друго се по старо.... него, мислевме да ви пуштаме ФА за победа на ваш терен :icon_lol:... ама после денешниот напревар ќе мора да ве измлатиме - така да не ви прави голема разлика дали имаме повредени/казнети или не :P
Ќе не измлатите ако не врзат :D, ќе видиме тешка утакмица ќе биди шо се однесува до мене немам проблем Луиз да игра доста киксови прави.....

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Ај ако може хајлајтс од утакмицата, на работа бев и неможев да ја гледам.
Според резултатот и вашите коментари, заморот го направил своето. Колку и да се биле изморени требало да стегнат заби, пошо оваа беше најверојатно и решавачка утакмица, но сепак мислам дека сезонава се е фрлено на ЛШ. Колку и да сме десеткувани во одбраната, мислам дека можеме да ја освоиме толку посакуваната титула. Арно кажа фантомот: доколку оваа стара багра има свој ден (а Малуда е повреден или нема право на настап - ова е од мене) нема тим на светот што може да ги победи.

П.С. Очекувајте на лето да го земеме Сисе за едно 40тина милиони фунти. Пошо изгледа на Абрамович му премина во навика секој играч што не решети да го купи (Торес, Меирлеш... понудите до Кавани, Лавеци и ред други)
--- надополнето: 3 мај 2012 во 01:31 ---
Според овие http://www.soccer-blogger.com/2012/05/02/chelsea-vs-newcastle-0-2-highlights-2012-video-papiss-cisse-goals-vs-chelsea/ хајлајтси ќе кажам само 3 работи:

1: Да шутираше Стариџ како тоа што се мисли дека е (врвен напаѓач) во онаа 10та минута, бидете сигурни дека Њукасл ќе го јадеа слично ко КПР.
2: Шутот на Тери во 88минута, и оној што ја одби (незнам кој беше) се одлично изведено, немавме среќа (или како сакате кажете)
3: Колку и да сме биле катастрофа, можам да кажам дека едноставно денес сите коцки биле подредени за Њукасл. И 2та гола беа такви што уште 50пати да се најде во иста ситуација (особено 2риот, кој беше шут на жими мајка, да се отера топката во ку*ац) немаше гол да постигне Сисе. Слично ко ножичките на Руни против Сити.
Очекувам да добијам многу критики за 3тово, но тоа е факт. Исто ко она што ни се случи нам на Ноу Камп, едноставно кажано, така требало да биде.

Многу сум разочаран, но пак ќе кажам дека според мене годинава се е фрлено на картата ЛШ. Дали ќе се исплати ризикот, ќе видиме. И пак ќе го цитирам фантомот:
Доколку оваа стара багра има свој ден, нема тим на светот што ќе ги запре. Се надевам тој ден ќе е 19ти

Спортски поздрав

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
1: Да шутираше Стариџ како тоа што се мисли дека е (врвен напаѓач) во онаа 10та минута, бидете сигурни дека Њукасл ќе го јадеа слично ко КПР.
2: Шутот на Тери во 88минута, и оној што ја одби (незнам кој беше) се одлично изведено, немавме среќа (или како сакате кажете)
3: Колку и да сме биле катастрофа, можам да кажам дека едноставно денес сите коцки биле подредени за Њукасл. И 2та гола беа такви што уште 50пати да се најде во иста ситуација (особено 2риот, кој беше шут на жими мајка, да се отера топката во ку*ац) немаше гол да постигне Сисе. Слично ко ножичките на Руни против Сити.
Очекувам да добијам многу критики за 3тово, но тоа е факт. Исто ко она што ни се случи нам на Ноу Камп, едноставно кажано, така требало да биде.

Многу сум разочаран, но пак ќе кажам дека според мене годинава се е фрлено на картата ЛШ. Дали ќе се исплати ризикот, ќе видиме. И пак ќе го цитирам фантомот:
Доколку оваа стара багра има свој ден, нема тим на светот што ќе ги запре. Се надевам тој ден ќе е 19ти

Спортски поздрав
Сантон ја одби. А во однос на Сисе, можеби првиот гол беше мајсторија, ама вториот... богами уше 3 години да шутира нема да погоди. Типот не ни знаеше дали иде у гол или не, почна да си се враќа накај половина терен и оп гол....

H

HoT IcE

Гостин
Од Стариџ сум крајно разочаран, почна одлично, пак се усра и пак излезе голем егоист, превише се форсира, прави се што не му долика на играч за Челзи, превише себичен, на лето мора да се продаде, такви нарциси нема потреба да кварат утакмица.
И ова не му е првпат, откако си отиде Боаш константно е ваков, затоа Роби и не го пушта да игра.

Ivajlo

Sexual Harassment Panda
Член од
21 септември 2007
Мислења
127
Поени од реакции
18
Право да си кажам мене утакмицава со Њукасл како местена ми изгледаше. Која е инаку потребата Малуда да биде плејмејкер?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363

Роберто Мартинез е менаџер на месецот.
Реков јас дека не е РДМ :D

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782

Замислата е јака , ама спомените од Stamford Bridge не можат да се заменат дури и за ваков изглед на еден стадион :) . Ако биде ова значи во случај " АКО БИДЕ " ќе ми фале Stamford Bridge :/

Kajgana Shop

На врв Bottom