Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Разбирам дека мора да се преселат на друг стадион, мора да се зголеми профитот. Нас овде и не ни е толку битно колку на навивачите кои цел живот го поминале на СБ. Селењето е неизбежно и ќе се случи кога тогаш.

Вие спремајтесе да си појдеме на Stamford Bridge и да го гледаме Chelsea како тепа со 9-0 :D , па после нека се селат :)

http://www.firstrowsports.eu/watch/81471/1/watch-chelsea-tv.html

Гледајте ChelseaTV, има одлична програма за денешното финале, интервјуа со играчи, анализи, хајлајтс...
--- надополнето: 5 мај 2012 во 17:14 ---

Chelsea FC @chelseafc
Team v Liverpool: Cech; Bos, Iva, JT (c), Cole; Mik, Lamps; Ram, Mata, Kal; Drog.

Ова е официјалниот состав за денес, претходниот што го постирав бил грешка.

Јас сум против преселба. За финалето се надевам на победа. Тешко ќе биде ама можеме :). Мислам дека може да има и продолженија или пенали.

Прв знак на тотална безидејност од страна на Ди Матео, ова некни во секој поглед беше катастрофа. Секако дека физички сме никакви цела сезона, ама не мораше и тактички Њукасл да не срамни со земја. Како и да е, толку беше од ПЛ сезонава, останаа двете финалиња.

563021_414343525257239_100000447846717_1355518_711279147_n.jpg

Замислата е јака , ама спомените од Stamford Bridge не можат да се заменат дури и за ваков изглед на еден стадион :) . Ако биде ова значи во случај " АКО БИДЕ " ќе ми фале Stamford Bridge :/
Не знам за вас, ама јас овде гледам апсолутно се, само фудбалски стадион не.

Внатре во зградата би бил, затворен стадион?

Од кај е сликава преземена уствари?

Прв знак на тотална безидејност од страна на Ди Матео, ова некни во секој поглед беше катастрофа. Секако дека физички сме никакви цела сезона, ама не мораше и тактички Њукасл да не срамни со земја. Како и да е, толку беше од ПЛ сезонава, останаа двете финалиња.

Не знам за вас, ама јас овде гледам апсолутно се, само фудбалски стадион не.

Внатре во зградата би бил, затворен стадион?

Од кај е сликава преземена уствари?
Во аква паркот* :ROFLMAO:

Ете го мајсторот. БРАВО. Нема умор за Рамирес.

Очекувано од Дрогба на Вембли :D:D:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom