Навистина?Мене ќе ми беше совршена Руни ако го имаше... али јбг го нема...
Посакуваш да видиш голгетер покрај Керол?
Навистина?Мене ќе ми беше совршена Руни ако го имаше... али јбг го нема...
Не, сакав да видам како Керол ќе си го отсечеше репчето и ќе му го подареше на Руни за таман доволно коса да има на глаата.Навистина?
Посакуваш да видиш голгетер покрај Керол?
Коа ве нема вас нигде да помуабетиме едни со други пред финалето, мора со овие шо уопшто не учествуваат да се праи муабетКој одбивен муабет го терате уназад 2-3 страни, секоја чест!
Шо знам, мука ни е да ви ја нарушуваме идилата . А секогаш има добри теми за муабет. Еве, да започнеме една: Што мислиш кој ќе го крене пехарот во ФА купот оваа година и зошто баш Ливерпул?Коа ве нема вас нигде да помуабетиме едни со други пред финалето, мора со овие шо уопшто не учествуваат да се праи муабет
Рили?Не, сакав да видам како Керол ќе си го отсечеше репчето и ќе му го подареше на Руни за таман доволно коса да има на глаата.
Со Јунајтед ќе играме и тоа на нивниот Олд ТрафордЛиверпул ќе напрајТ дабл со куповите и за 3-ка ќе играат со Ман Сити во Комунити Шилд (и него ќе го освоиме .... мислам дека Керол ќе им бувни едно голче на Челзи.
Кога направив BUMP на темава со цел да почнеме малце да се "јадеме" мислев на навивачи на Челзи со навивачи на Ливерпул а не навивачи на Ливерпул со навивачи на ЛиверпулСо Јунајтед ќе играме и тоа на нивниот Олд Трафорд
Керол-Торес, Џерард-Лампард, Кара-Тери. Интересни дуели на теренот ќе има, сакам да гледам атрактивен фудблал кој во 90та минута ќе го реши првиот човек што го пишавШо знам, мука ни е да ви ја нарушуваме идилата . А секогаш има добри теми за муабет. Еве, да започнеме една: Што мислиш кој ќе го крене пехарот во ФА купот оваа година и зошто баш Ливерпул?
Ајде почни, задади удар и ќе видиш шо ќе се случи .Кога направив BUMP на темава со цел да почнеме малце да се "јадеме" мислев на навивачи на Челзи со навивачи на Ливерпул а не навивачи на Ливерпул со навивачи на Ливерпул
Ако игра Дрогба мислам оти треба Кара да игра, стар нестар ќе го сомели Дрогба како и секогаш Дрогба тешко игра против Кара ама ако игра Торес ни под разно играње Кара оти ќе се клај голема нерва на утакмицата до душа секако ќе има нервози ама ова ќе биди уште еден плусБез провокации, ама со цел памет Карагер ќе го играте/сакате да го играте против Торес во оваа форма или Дрогба?
Зошто да игра Кара кога во секој момент може кикс да направи?Ако игра Дрогба мислам оти треба Кара да игра, стар нестар ќе го сомели Дрогба како и секогаш Дрогба тешко игра против Кара ама ако игра Торес ни под разно играње Кара оти ќе се клај голема нерва на утакмицата до душа секако ќе има нервози ама ова ќе биди уште еден плус