Max Legend
The black swordsman
- Член од
- 27 септември 2010
- Мислења
- 4.339
- Поени од реакции
- 6.479
- Локација
- Somewhere in Midland
Јас лично не ги подржувам вахабистите различни се од вистиснки муслиман, ЈАС ПРИПАЃАМ НА ИСЛАМ и сум муслиман без -изам, радикализам, тероризам И ТИЕ УБИЈЦИ НЕКА ПЛАТАТ ЗА СТОРЕНОТО ДЕЛО, секако да не страдат невини луѓе без потреба , луѓе сме не сме животни да се јадеме меѓу себе не знам читам тука некои и викам овие ги критикуват вахабистите а се полоши од нив или само така на нет се прават. ЛУЃЕ посебно ние младите треба да сме паметни и да живееме спокојно затоашто тука сме никој не може да си отиде на друго место колку и да се мразиме тука сме нема кај да бегаме.
Поделби, убивања, од тоа нема ништо добро само тага и болка, затоа ние самите треба да ги решиме проблемите и да не паѓаме во замката на другите. Поздрав!
Уште подобро-замени исламизам со атеизам,на народот му е доста од религии кои му припаѓаат на средниот век.
НАТО само ќе аргументира дека уште поголем ангажман треба да имаме во Авганистан и други такви мисии, затоа што таму бил изворот на сето тоа и ништо повеќе..., а тука дома кај нас.... 

Или оние наводни христијани кои си го одведоа другарот на браната за брутално да го убијат....Проблеми со мозокот треба да има човек за да секое видео што го постирал на ф.б му е од клањање во џамии и повразно со ислам. Не верувам дека ф.б профилот на Адријан Гаџа има нешто слично,а е муслиман и верувам дкеа е добар човек и многу подобар верник од овие наказиве!