Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
15 декември 2009
Мислења
80
Поени од реакции
61
http://www.facebook.com/HijaIslamee

овде се повикуваат масовно утре да дојдат на петочна молитва а после тоа да излезат на мирен протест. Во исто време се обвинуваат имамите дека молчеле, функционерите од ДУИ и тн. Интересно е што на многу вакви пејџови и профили кружи сликата со уапсената була како ја држи полицаецот за рака и има куп навреди, поттикнување гнев и тн.
Нека протестираат , таман кај што застанаа Македонците . Утре после работа да ја довршат работата меѓу себе. Што се бунат за булата во оваа држава има закони кои претставниците на Албанците ги гласале. Дали има закон кој кажува дека Була осомнчена за Терорирзам не смее да се држи во потез за приведување од машко. Бидејќи закон нема дека нејзини роднини може да егзекутираат деца додека фаќаат риби.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Не видов да се огласат Најчевска, Борјан Јованонски, Билјана Секуловска и Роберто Беличанец:eek: или сум пропуштила нешто???
Очекувам да излезат со извештај како ‘‘Гоцевата раса‘‘ уште неосудени ги линчува притворените, повикува говор на омраза и нетолеранција, како се приведуваат невини жени и како со нив се постапува противзаконски - муслиманска жена ја допира (приведува) преку мантил маж:eek:, еден од првоосомничените морал да се брани со молчење затоа што бил психички уморен, како можело специјалците да им упаднат во 4 наутро и да ги држат до 7 часот без да им кажат зошто, една молба неможеа да им напишат:cautious:
НЕЧУЕНО, МВР постапува против правилата и прописите на Хелсиншкиот комитет.:icon_mrgr:
Чукни во дрво трипати и не подрекувај!

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
ете го по се изгледа профилот од Демири http://www.facebook.com/shfaboo.shfabo/
и кај овој има доста пријатели со профајл слики запалено израелско знаме, муџахедини со зољи и тн.... со кого живеам во градов?

Член од
14 април 2012
Мислења
365
Поени од реакции
112

овде се повикуваат масовно утре да дојдат на петочна молитва а после тоа да излезат на мирен протест. Во исто време се обвинуваат имамите дека молчеле, функционерите од ДУИ и тн. Интересно е што на многу вакви пејџови и профили кружи сликата со уапсената була како ја држи полицаецот за рака и има куп навреди, поттикнување гнев и тн.
Ќе бидам изненаден ако излезат повеќе од 100 луѓе(!?)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
151
Поени од реакции
179
Е навистина се направи таратур од системот во земјава. Абе уште малку ќе почнеме да протестираме и за правата на некои ситни лоповчиња....... А кој да протестира за правата на оние кои сакаат мир??? Полицијата треба да ги забрани ваквите протести и да остави судот да си ја доврши работата а потоа ќе се види дали некој правел злодела или н. Ако е нарушен процесот при апсење, тогаш сите имаат право да се жалат и да ги тужат полицајците. Мене не ми е јасно до кога правата ќе се бараат со протести кога веќе имаме закони и судови. Ако не помине во нашите судови тогаш нека се жалат во европските судови и крај.

Член од
15 април 2012
Мислења
341
Поени од реакции
642

Знаеш ли колку џандари имаше кога имаше протести од Македонци? 1000
Знаеш колку џандари ќе има кога ќе има протести од албанци? ниту еден (како и во Гостивар, Тетово, Струга)
Знаеш ли кој ќе биде слоганот? Голема албанија, илирида, „дури мида и све, со све се дружам„(ова е од брат му на напредок..добро играм..ќе ги потепа..потепаме)
Е така.
Повторувам (мој пост од 17 18 април ако добро памтам) како делуваат албанците(сите, освен незначаен дел (кој никој не знае дека постои):
1) албанци: албанците не се убијци
2) албанци: па што ако албанците се убијци..зар сите сме убијци ние албанци и ние сме луѓе (што ако сум албанец, и ја сум луѓе), па и ние сакаме да се фатат убијците..
3) МВР: „убијците се албанци, оружје за сите свадби во албанија и косовез најдовме, од црна стрела до тактички елеци„
4) албанци: „не се тие, нема докази, правда, хаг, еу, нато, монтирани случаи, лозја„
5) протести за „борците за човекови права„

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Е навистина се направи таратур од системот во земјава. Абе уште малку ќе почнеме да протестираме и за правата на некои ситни лоповчиња....... А кој да протестира за правата на оние кои сакаат мир??? Полицијата треба да ги забрани ваквите протести и да остави судот да си ја доврши работата а потоа ќе се види дали некој правел злодела или н. Ако е нарушен процесот при апсење, тогаш сите имаат право да се жалат и да ги тужат полицајците. Мене не ми е јасно до кога правата ќе се бараат со протести кога веќе имаме закони и судови. Ако не помине во нашите судови тогаш нека се жалат во европските судови и крај.
Мислам дека наќетав на твој пост дека си муслиман.Докажи се дека не си на страната на брлавине кои ќе протестираат за ослободување на осомничените,осуди ги јавно и побарај разградување на протестот.

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
За тие што тврдевте дека е Исмаили, а не Исмаиловиќ. Еве и официјална информација од МВР во која се потврдува неговото презиме. Се надевам не мислите дека и потерницата е распишана со погрешно презиме.
профилот му е Исмаили...ама на фејсбук можеш да се запишеш како сакаш. Сепак мое мислење е дека се работи за албанец што се презива на ич или евентуално од мешан брак. Како и да е френдовите му се шалбанци сите.

Член од
2 мај 2012
Мислења
216
Поени од реакции
264
Не е поразително ако излезат еве 100 ил помалку,поразително е што воопшто ќе има.
Па нормално сигурно нема да си ги остават нивните браќа и сестри терористи да бидат така апсени ко кучиња. Ама ако, само смешни ќе испаднат, само ќе докажат дека се про тероризам и про исламизам. Глеј само од кај ќе почнат, од срцето на вахабизмот(тероризмот) во Скопје. После молитва нормално.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
профилот му е Исмаили...ама на фејсбук можеш да се запишеш како сакаш. Сепак мое мислење е дека се работи за албанец што се презива на ич или евентуално од мешан брак. Како и да е френдовите му се шалбанци сите.
И тој самиот пишува на албански. Никој не го спори тоа. Тоа е само потврда за каков испран мозок се работи. Не ми беше поентата тоа. Поентата ми беше да се намали со теориите на заговор.

Kajgana Shop

На врв Bottom