Apple
It's good to be good
- Член од
- 11 октомври 2009
- Мислења
- 3.082
- Поени од реакции
- 1.346
Да, учествувавме со игра што ја спремаме за Imagine Cup.Учествуваше некој?
Се покажаа доста дарежливи, за сите кои учестуваа добија девелопер акаунт на аппа маркет
65 фунти за регистрација + 30 фунти за аплоад на апликација + имате уште 6 фунти за апдејт + имате да си го отклучите телефонот 25 фунти
126 фунри * 72 денари = 9000 денари
http://appamarket.com/pricing.aspx
Мене апликацијата првиот пат ми ја одбија само заради тоа што немав напишано- This application is in Macedonian language. Па со вториот апдејт ми ја прифатија.
Исто така посебна пофалба до предавачите и организаторите , Дејан, Орце и Филип. Дечките стоеа на располагање за било каков проблем. Дечки со искуство, кој не го чуваат за себе, пофални зборови и големо благодарам до нив.
Откако ќе ве одобрат 24 часа треба да поминат за да ве има на маркет.Најс! Ајде со среќа
Иначе на аппамаркет пишува дека сме на маркетплејс, пративме мејл ни пратија таргет линк али сеуште не е ставена играта. Ако не ја стават до 4ти ќе пишиме пак...
Хммм, поминаа 24 часа али ај ќе видиме утреОткако ќе ве одобрат 24 часа треба да поминат за да ве има на маркет.
Ја фура супер, ви оставив 5 стар ревју и пишав нешто коол ап ова она .
Хаха фала , иначе сите стази се тестирани и може да се поминат со 0 pollution Би требало за брзо време да ја ставиме последната верзија со сите работи што се на трејлерот (дожд итн) Ова беше забрзано за предизвикотЈа фура супер, ви оставив 5 стар ревју и пишав нешто коол ап ова она .
Него некако малце damage даваат овие, секогаш на крајот 1-2 ми бегаат од почеток
Ја ставија пред 3-4 дена, после 300 макиХаха фала , иначе сите стази се тестирани и може да се поминат со 0 pollution Би требало за брзо време да ја ставиме последната верзија со сите работи што се на трејлерот (дожд итн) Ова беше забрзано за предизвикот
Твојата апликација ја има на Маркетплејс?
Ај ќе видам да ја спуштам кога ќе зеам вп7 , иначе не знам дали веднаш ги објавуваат ривјуата али твојот ривју не се гледат на страната...Ја ставија пред 3-4 дена, после 300 маки
http://www.windowsphone.com/en-US/apps/c82d7009-6a9e-4658-a442-5e037185aead
Ај ќе видам да ја спуштам кога ќе зеам вп7 , иначе не знам дали веднаш ги објавуваат ривјуата али твојот ривју не се гледат на страната...