Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.431
Поени од реакции
11.349
Нема врска, еве тебе не те банирав/избришав/едитирав иако (сеуште) можам.
Кога банирав/бришев/едитирав се трудев тоа да е "рамковно" односно кој заебал работа да се сноси со последиците. Може не сум успеал во таа моја намера, еве ти се жалиш а имам Албанци што ми велеа дека јас не сум Албанец туку продадена душа штом баш нив сум ги банирал/бришел... тежок е модераторскиот живот, да не си ми/ни на мое/наше место.
ти веќе мене ме банираше за зборот "Албанци", зар и за ова сега сакаш бан :cautious:

пак ке кажам дека поентата ми е или сите што навредуваат бан или ниеден а не да си играте еци пеци пец
а како што се гледа тука секој 3 пост е навредлив а пак секој 3 не е баниран :)

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
На кои мислиш, на МВР или на обичниот народ?
На албанските медиуми и Албанците кај нас. Немаат поим која е групата, постои голема можност да бидат радикални исламисти, ама сепак фактот што очигледно биле припадници на УЧК ги тера веднаш слепо да скокнат во нивна одбрана.

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Вака јас сметам дека МВР колку и да работи има и потфрлено треба секогаш некој да си даде отказ мора да се има грижа на одговорност.
Тоа што кај нас има исламисти со оружје не е од вчера а никој ништо не превзема ,секој си гледа за себе а после сите ќењате како животот бил лош и немало перспектива во Мацедонија а сите гледате само колку пари и плата треба да имате ,видете надвор ѓубре и контејнери расфрлани.

Да се разбереме децата никој не ги враќа ама и секој млад кадар кој си оди од државата може да се спореди со самоубиство и тоа е исто страшно и боли длабоко во срж............

Оваа земја е проколната до колено
еве една песна во чест на состојбата

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.868
Поени од реакции
23.264
А каде според тебе треба да гледа?Во таванот или во некоја дупка од мравки?Од една страна барате да се откријаат сторителите а сега неќјете да се откријаат дали се УЧКи или не?Зошто?Да не ви се лутат другарчињата од Зајас?
го гледаш очигледното и сакаш да ти потврдат??
зошто??

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
Сите муслимани не се терористи, како што ни сите терористи не се муслимани (Брејвик).

Имајте малку усул. Радикален ислам е нешто што треба да се искорени од изворот. Октоподот се убива во глава.

Во 21ви век треба сеуште да се секирам каква иднина ќе има моето дете и во какво општество живеам...
Нема што да се контролира толку кога и во најнормално општество ќе се најде некоја будала како тој во Норвешка и убие 76 лица .
Тероризмот постоел како организација и ќе постои ... ;)

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Демир Халили не е обвинет за убиството. Дали бил дел од групата (поточно ќелијата) ќе видиме. Не знам зошто толку галама се дигна без воопшто да имаат проверени информации.

Да бе него го привеле зошто продавал семки на пазар ....

Они ништо незнаат и ништо не виделе

На простава раја треба да им се објасни дека прикривање или непријавување на постоење терористи е СОУЧЕСТВО! И можат да лежат затвор, тоа е правна држава за која зборуваат, тоа е владеење на право за кое зборуваат, тоа е демократија која ја бараат!

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.868
Поени од реакции
23.264
Е НЕ ВАКОВ ПАЦИФИСТ КАКО ТЕБЕ ОД ШИРОК СОКАК ШТО НЕ МРДНАЛ ПОДАЛЕКУ И СЕ ПОНАША КАКО ПОТПАРОЛ НА МВР КЕ СМЕНИ НЕШТО. НЕ БИЛА БИТНА НИВНА НАЦИОНАЛНОСТ НЕ БИЛО БИТНО ОВА НЕ БИЛО БИТНО ОНА НЕ ИМ ПРОДАВАЈ ГАНДИ ШКОЛА НА МАКЕДОНЦИТЕ ОД ТАА ШКОЛА НА КУТЕЊЕ И ПОПУШТАЊЕ СЕ ДОВЕДОВМЕ НА ОВА ДЕРЕЏЕ СОБЕРЕТЕ СЕ ПАК СО ТРЕНДО И КОМПАНИЈА ПРОТЕСТИЈАТЕ ЗА МИР ДОДЕКА МАКЕДОНЦИ ТЕПААТ И УБИВААТ КАЈ СТИГНАТ АЈДЕ ОРГАНЗИРАЈТЕ УШТЕ ЕДЕН МАРШ ЗА МИР И ПОВИКАЈТЕ ГИ ПАК МАКЕДОНЦИТЕ ДА ВИДАТ МИРНИ!
прво ни ме знајш ни ме познаваш, за да донесиш таков заклучок.
не можам да ти цртам, ама сконцентрирајсе на она радикален ислам.

Член од
15 декември 2009
Мислења
80
Поени од реакции
61
Инаку тој во средина е фатен во акцијава брат му и тој од десно се во Косово во бегство.
Ке ги фатат и нив уште неделава. Си играат од МВР играчки со нив. Полесно е да ги средат и да кажат дека имало отпор.

Член од
15 април 2012
Мислења
37
Поени од реакции
64
M

Moon Child

Гостин
Гадно , гадно како и да гледаш, но едно не ми е јасно ( а верувам и денес ) вахабиве ако имате заприметено самоуверено низ Скопјево се шетаат онака како да се во Саудиска Арабија , а ДБК наместо да стави прст на чело и да размисли малце од кад одеднаш во Македонија вахаби кога никогаш небиле присутни на овие простори и да превземе контра разузнавачки методи и да ги искорени пред да биде касно ,тие чекаа ваков масакар да се случи па да превземат ( сега им гори под нозе од народот) мерки .Инаку во Тетовска мала речица цела дива населба има од вахаби ( албанци) дуро пробаа да го запалат Арабати баба Теќе едно време , верувајте и повеќето албанците имаат мака од нив ама ради исламот мора да ги толерираат , нека се занимава ДБК со Мала Речица малку сега и огроман вахабистичка џамија тамо градат , нека испитаат од каде толку пари имаат и кој донира. Народе совет вооружете се , верувајте многу ги има , а сигурен сум и во Велес веќе ги има тоа им е методот тивка религиозна окупација па после терор на се што не е муслиманско , онаа џамијана покрај автопат кога одиш за велес мухамед да не слета од небо и ја изгради, несакам да бидам скептичен ама сум реален а сето ова што го напишав се факти .
Во Велес има само една џамија и не е покрај автопат. Одамна е таа, не е сега изградена.

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
го гледаш очигледното и сакаш да ти потврдат??
зошто??
За курово здравје, затоа што тоа им е работа затоа! Мвр не е квиз па да гагаме Мвр му е должност да не известува особено кога веке се фатени е сега може да кажат и од кое племе се мислам етничка заедница кај е роден како од униформа од UCK станал исламист итн.

?

..........

Гостин
мкд_владе абе шо се замараш со дечишта ... ?
Дај просветли не, кажи ни ја големата мудрост? овој владе ништо не ни открива а веќе е касно треба да спиеме, мали сме....деца...:tapp:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
На албанските медиуми и Албанците кај нас. Немаат поим која е групата, постои голема можност да бидат радикални исламисти, ама сепак фактот што очигледно биле припадници на УЧК ги тера веднаш слепо да скокнат во нивна одбрана.
За жал во право си. Океј е по некој автоматизам секогаш да скокаат во одбрана на нивните, ама да бараш оправдување за масакрот што го извршија вакви накази, кукавици кои стрелаат во деца без око да им трепне? Сепак ваквите луѓе моралот и честа ги имаат одамна изгубено.

Многу ме интересира што ќе се случува во Брест и дали има вистина во она што го објавуваат Алсат и ПлусИнфо. Некако не ми се за верување овие два медиуми.

Kajgana Shop

На врв Bottom