P
Princ
Гостин
Според линкот кој го пастирав и претходно, Демир Халили.Мислам дека ти ја пласираше информацијата за баналното апсење. Кој од овие двајца што според МВР се во бегство е во странство на работа? Африм или Алил?
Според линкот кој го пастирав и претходно, Демир Халили.Мислам дека ти ја пласираше информацијата за баналното апсење. Кој од овие двајца што според МВР се во бегство е во странство на работа? Африм или Алил?
само сакав да кажам дека е неправедно кога голема маса на луѓе ги напаѓа и вреѓа албанците а албанец е модератор на истата што автоматски неможат нит да се спречат навредите зашто сме многу гневни на ова што се случи а и неможе да се банираат на еци пеци пец, едноставно или сите бан или ниеден а ти како албанец нормално дека ке се осеќаш навреден и ке ја користиш моќта да банирашСе согласувам со тебе. Додуша, уште пред пар недели побарав да ми се одземе модераторството бидејќи администрацијата поддржува и охрабрува (со нивен неангажман да се спречи таквиот говор, туку едноставно ги прескокнуваат таквите мислења, селективно) говор на омраза, ама никој не ме слуша, ми го одбија барањето.
Само да појаснам, форумов има 3 администратори, 15 супермодератори, и тројца (мислам, или двајца) модератори конкретно на овој подфорум. Така да никаква одговорност не превземам, јас не сум модератор повеќе на форумов.
можиш да ме следиш и цел живот ако сакаш. проблемот е што не си ме сватил.Ostavigo nego gledas li deka e pacifist se za meguetnickite odnosi go sledam na nekolku komentari i se nesto se glupira.
Нема врска, еве тебе не те банирав/избришав/едитирав иако (сеуште) можам.само сакав да кажам дека е неправедно кога голема маса на луѓе ги напаѓа и вреѓа албанците а албанец е модератор на истата што автоматски неможат нит да се спречат навредите зашто сме многу гневни на ова што се случи а и неможе да се банираат на еци пеци пец, едноставно или сите бан или ниеден а ти како албанец нормално дека ке се осеќаш навреден и ке ја користиш моќта да банираш
Смртно сум заинтересиран за мудрото играње на властите, дали е тоа мудрост голема колку трите врби или е некоја космичка мудрост досега невидена и чуена на овој свет...не напротив ти не ја гледаш убаво сликата.
и баш ради тоа што го спомна погоре и ради такви работи од кои сега ти и сите ние живи се јадиме како во соопствената држава се чувствуваме како кираџии се прави ова сега што го прави.
немој да бидеш толку наивен, националноста и имињата ама воопшто нема да смени ништо. ама она другото може да смени многу. сепак сме ситни играчи во големата лига. големите сили бога не молат. ние .... ние треба мудро да изиграме.
А каде според тебе треба да гледа?Во таванот или во некоја дупка од мравки?Од една страна барате да се откријаат сторителите а сега неќјете да се откријаат дали се УЧКи или не?Зошто?Да не ви се лутат другарчињата од Зајас?абе добро треба да ти се нацрта тебе. мислам стварно сврти го двогледот од правата страна, подобро се гледа така.
Dobro togas si mirotvorec i sakas sozivot so talibancive jas taka gledam i citam od tvoite postovi .можиш да ме следиш и цел живот ако сакаш. проблемот е што не си ме сватил.
и малце подобро прати ми ги посотвите. пацифист не се заложува за воведување на воен рок, за задолжитена обука и такви работи.
не е цела финта што на ум то на друм. има тука и многу други работи кои се побитни од тоа.
Е НЕ ВАКОВ ПАЦИФИСТ КАКО ТЕБЕ ОД ШИРОК СОКАК ШТО НЕ МРДНАЛ ПОДАЛЕКУ И СЕ ПОНАША КАКО ПОТПАРОЛ НА МВР КЕ СМЕНИ НЕШТО. НЕ БИЛА БИТНА НИВНА НАЦИОНАЛНОСТ НЕ БИЛО БИТНО ОВА НЕ БИЛО БИТНО ОНА НЕ ИМ ПРОДАВАЈ ГАНДИ ШКОЛА НА МАКЕДОНЦИТЕ ОД ТАА ШКОЛА НА КУТЕЊЕ И ПОПУШТАЊЕ СЕ ДОВЕДОВМЕ НА ОВА ДЕРЕЏЕ СОБЕРЕТЕ СЕ ПАК СО ТРЕНДО И КОМПАНИЈА ПРОТЕСТИЈАТЕ ЗА МИР ДОДЕКА МАКЕДОНЦИ ТЕПААТ И УБИВААТ КАЈ СТИГНАТ АЈДЕ ОРГАНЗИРАЈТЕ УШТЕ ЕДЕН МАРШ ЗА МИР И ПОВИКАЈТЕ ГИ ПАК МАКЕДОНЦИТЕ ДА ВИДАТ МИРНИ!не напротив ти не ја гледаш убаво сликата.
и баш ради тоа што го спомна погоре и ради такви работи од кои сега ти и сите ние живи се јадиме како во соопствената држава се чувствуваме како кираџии се прави ова сега што го прави.
немој да бидеш толку наивен, националноста и имињата ама воопшто нема да смени ништо. ама она другото може да смени многу. сепак сме ситни играчи во големата лига. големите сили бога не молат. ние .... ние треба мудро да изиграме.
Демир Халили не е обвинет за убиството. Дали бил дел од групата (поточно ќелијата) ќе видиме. Не знам зошто толку галама се дигна без воопшто да имаат проверени информации.Според линкот кој го пастирав и претходно, Демир Халили.
На кои мислиш, на МВР или на обичниот народ?Не знам зошто толку галама се дигна без воопшто да имаат проверени информации.
не е воопшто ни невидена ни не чуена, туку е практика секаде по светот и сега и во минатото и најверојатно и во иднина.Смртно сум заинтересиран за мудрото играње на властите, дали е тоа мудрост голема колку трите врби или е некоја космичка мудрост досега невидена и чуена на овој свет...