Алах сигурно нема да ги прими горе со 9ка распарана.....овде прво тоа ги чека......курви ќе бидат пред да умрат......Тоа им одговара на нив .. Алах ги чека горе со навлажнети , малолетни девици .. Смртта е поклон за овие .. Мачење треба , после распнување на крст у некоја пољана кај ши гавраните и чавките ќе можат да им ковалт очите полека ..
Ili drugoto na K so pocnuva....MA НЕКА ГИ ОБЕСАТ ЗА ТИИИИТ БРЕ !!!!!! вакви монструми, вакви крволочни суштества сигурен сум дека земјава не би сакала да крепи ... бесилка за сите 20 , за жените , само КЛАДА !!! ухх
Ги правел брат на мајка им додека татко им бил на аџилак во Арабија.Такви се повеќето муслимани особено по селата-инцезоидни.
цццццццццццццццц ОК знам дека никој не е совршен физички, сите имаме по некоја гадна црта, ама овие бре на сликиве леле па кој татко ги праел и која мајка ги раѓала ............. Дарвин е крив изгледа .............. еволуција блаблабла !
Види вака, како прво не се криви момциве, правени се у дупе па затоа личат вака ............. но за тоа е крив татко им, а и мајка им, а не тие самите !Посебно тај у сред .. изгледа ко член на Адамс фамилијата да му ебам сурато
Тие што ја ограбија Про Кредит. Доколку Косово добие наредба од „горе“ ќе ни ги испорача. Ако се на Косово, бидејќи нема официјална потврда.Јас не паметам некој да побегнал во Косово и да бил фатен.
Поправете ме ако грешам.
http://en.wikipedia.org/wiki/Iron_maiden_(torture)Тоа им одговара на нив .. Алах ги чека горе со навлажнети , малолетни девици .. Смртта е поклон за овие .. Мачење треба , после распнување на крст у некоја пољана кај ши гавраните и чавките ќе можат да им ковалт очите полека ..
абе добро треба да ти се нацрта тебе. мислам стварно сврти го двогледот од правата страна, подобро се гледа така.Добро бе да му ебам мајката овие од МВР ќе објават од која националст се уапсените и да објаснат како од припадници на UCK на видеово станаа исламисти. Ми идат на нерви голем ташак ако ги кажат тие информации. Плус имаме право да знеме кој се и што се и да не забораваат тие од Мвр дека они постојат за нас грананите а не ние за нив. Само револтот го собираат кај граганите!!!
Od ovie bogami nema taka lesno da pominat sega koga ke im se zakacat na grb https://www.mossad.gov.il//Eng/Contact.aspxГадно , гадно како и да гледаш, но едно не ми е јасно ( а верувам и денес ) вахабиве ако имате заприметено самоуверено низ Скопјево се шетаат онака како да се во Саудиска Арабија , а ДБК наместо да стави прст на чело и да размисли малце од кад одеднаш во Македонија вахаби кога никогаш небиле присутни на овие простори и да превземе контра разузнавачки методи и да ги искорени пред да биде касно ,тие чекаа ваков масакар да се случи па да превземат ( сега им гори под нозе од народот) мерки .Инаку во Тетовска мала речица цела дива населба има од вахаби ( албанци) дуро пробаа да го запалат Арабати баба Теќе едно време , верувајте и повеќето албанците имаат мака од нив ама ради исламот мора да ги толерираат , нека се занимава ДБК со Мала Речица малку сега и огроман вахабистичка џамија тамо градат , нека испитаат од каде толку пари имаат и кој донира. Народе совет вооружете се , верувајте многу ги има , а сигурен сум и во Велес веќе ги има тоа им е методот тивка религиозна окупација па после терор на се што не е муслиманско , онаа џамијана покрај автопат кога одиш за велес мухамед да не слета од небо и ја изгради, несакам да бидам скептичен ама сум реален а сето ова што го напишав се факти .