Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
MA НЕКА ГИ ОБЕСАТ ЗА ТИИИИТ БРЕ !!!!!! вакви монструми, вакви крволочни суштества сигурен сум дека земјава не би сакала да крепи ... бесилка за сите 20 , за жените , само КЛАДА !!! ухх :mad:

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Јас не паметам некој да побегнал во Косово и да бил фатен.
Поправете ме ако грешам.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
од овие 3ца само еен е фатен а 2ца се у косово како што разбрав нели ?

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Тоа им одговара на нив .. Алах ги чека горе со навлажнети , малолетни девици .. Смртта е поклон за овие .. Мачење треба , после распнување на крст у некоја пољана кај ши гавраните и чавките ќе можат да им ковалт очите полека ..
Алах сигурно нема да ги прими горе со 9ка распарана.....овде прво тоа ги чека......курви ќе бидат пред да умрат......

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
MA НЕКА ГИ ОБЕСАТ ЗА ТИИИИТ БРЕ !!!!!! вакви монструми, вакви крволочни суштества сигурен сум дека земјава не би сакала да крепи ... бесилка за сите 20 , за жените , само КЛАДА !!! ухх :mad:
Ili drugoto na K so pocnuva....:vozbud:

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
:tapp:

цццццццццццццццц ОК знам дека никој не е совршен физички, сите имаме по некоја гадна црта, ама овие бре на сликиве леле па кој татко ги праел и која мајка ги раѓала ............. Дарвин е крив изгледа .............. еволуција блаблабла ! :tapp:
Ги правел брат на мајка им додека татко им бил на аџилак во Арабија.Такви се повеќето муслимани особено по селата-инцезоидни.

Член од
16 април 2012
Мислења
13
Поени од реакции
38
Гадно , гадно како и да гледаш, но едно не ми е јасно ( а верувам и денес ) вахабиве ако имате заприметено самоуверено низ Скопјево се шетаат онака како да се во Саудиска Арабија , а ДБК наместо да стави прст на чело и да размисли малце од кад одеднаш во Македонија вахаби кога никогаш небиле присутни на овие простори и да превземе контра разузнавачки методи и да ги искорени пред да биде касно ,тие чекаа ваков масакар да се случи па да превземат ( сега им гори под нозе од народот) мерки .Инаку во Тетовска мала речица цела дива населба има од вахаби ( албанци) дуро пробаа да го запалат Арабати баба Теќе едно време , верувајте и повеќето албанците имаат мака од нив ама ради исламот мора да ги толерираат , нека се занимава ДБК со Мала Речица малку сега и огроман вахабистичка џамија тамо градат , нека испитаат од каде толку пари имаат и кој донира. Народе совет вооружете се , верувајте многу ги има , а сигурен сум и во Велес веќе ги има тоа им е методот тивка религиозна окупација па после терор на се што не е муслиманско , онаа џамијана покрај автопат кога одиш за велес мухамед да не слета од небо и ја изгради, несакам да бидам скептичен ама сум реален а сето ова што го напишав се факти .

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Посебно тај у сред .. изгледа ко член на Адамс фамилијата да му ебам сурато
Види вака, како прво не се криви момциве, правени се у дупе па затоа личат вака ............. но за тоа е крив татко им, а и мајка им, а не тие самите ! :place::tapp:
Како второ за овие изгледа ќе има пластични кеси, кофи со вода, памучни перници, летечи голуби низ прозор и.т.д. :P
Инаку оној во средина е ФЕСТЕР АДАМС такозвани ГНОЈ(Адамс Фемили) да му е*ам мајката шугава ! :pos::pos:

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Јас не паметам некој да побегнал во Косово и да бил фатен.
Поправете ме ако грешам.
Тие што ја ограбија Про Кредит. Доколку Косово добие наредба од „горе“ ќе ни ги испорача. Ако се на Косово, бидејќи нема официјална потврда.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Тоа им одговара на нив .. Алах ги чека горе со навлажнети , малолетни девици .. Смртта е поклон за овие .. Мачење треба , после распнување на крст у некоја пољана кај ши гавраните и чавките ќе можат да им ковалт очите полека ..
http://en.wikipedia.org/wiki/Iron_maiden_(torture)
http://en.wikipedia.org/wiki/Brazen_bull
Бирај вакво нешто, а ако ти е малку подолу еве уште:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_methods_of_capital_punishment

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.680
Поени од реакции
266
http://www.time.mk/read/NONE/eba532ef8d/index.html
НДП бара од правната држава случајот на свирепото петкратно убиство во близина на Скопје да го расветли до крај и вистинските виновници да ги изведе пред лицето на правдата и на истите органите на правдата да им ја изречат заслужената казна. Претресувањата на десетина куќи во Гази Баба, Хасанбег, Арачиново и Отља, како и апсењето на 20 лица меѓу кои и еден старец и една старица, сите Албанци, не може да се квалификува како успешна акција, а уште повеќе го оправдува називот на акцијата – „Монструм“. Ова денеска меѓудругото е реакцијата на партијата на Руфи Османи. Оттаму велат дека истрагата била вршена во погрешна насока ако се знае дека министерката Јанкулоска рече дека се пронајдени автомобил, околу 10.000 евра, компјутери, мобилни телефони и картички за телефон.
-Обидот проблемите од криминален план да се поместат на верски план, не само што се неприфатливи, туку се многу опасни за безбедноста во земјата и во регионот и можат да бидат повод за нов ланец на насилство каде би настрадале недолжни граѓани, независно од нивната етничка или верска припадност. Акцијата и изјавите на МВР, оставаат простор за сомневање дека сево ова што се случува по петкратното убиство во близина на Скопје, се тежнее да се искористи како алиби пред Самитот на НАТО во Чикаго, дека наводно Македонија е држава која се бори против исламскиот тероризам – се вели меѓудругото во реакцијата на опозициската НДП.
Од партијата реагираат и прашуваат како Јанкулоска и нејзиниот заменик Џељаљ Бајрами ќе објаснат дека возилото „опел“ е пронајдено на 10 километри од местото на злосторството, каде можеле да влезат 20 лица. Од НДП побараа од министерката да појасни како си дозволува да го користи зборот убијци за лица за кои не е ни започната судската постапка.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.868
Поени од реакции
23.264
Добро бе да му ебам мајката овие од МВР ќе објават од која националст се уапсените и да објаснат како од припадници на UCK на видеово станаа исламисти. Ми идат на нерви голем ташак ако ги кажат тие информации. Плус имаме право да знеме кој се и што се и да не забораваат тие од Мвр дека они постојат за нас грананите а не ние за нив. Само револтот го собираат кај граганите!!!
абе добро треба да ти се нацрта тебе. мислам стварно сврти го двогледот од правата страна, подобро се гледа така.

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Гадно , гадно како и да гледаш, но едно не ми е јасно ( а верувам и денес ) вахабиве ако имате заприметено самоуверено низ Скопјево се шетаат онака како да се во Саудиска Арабија , а ДБК наместо да стави прст на чело и да размисли малце од кад одеднаш во Македонија вахаби кога никогаш небиле присутни на овие простори и да превземе контра разузнавачки методи и да ги искорени пред да биде касно ,тие чекаа ваков масакар да се случи па да превземат ( сега им гори под нозе од народот) мерки .Инаку во Тетовска мала речица цела дива населба има од вахаби ( албанци) дуро пробаа да го запалат Арабати баба Теќе едно време , верувајте и повеќето албанците имаат мака од нив ама ради исламот мора да ги толерираат , нека се занимава ДБК со Мала Речица малку сега и огроман вахабистичка џамија тамо градат , нека испитаат од каде толку пари имаат и кој донира. Народе совет вооружете се , верувајте многу ги има , а сигурен сум и во Велес веќе ги има тоа им е методот тивка религиозна окупација па после терор на се што не е муслиманско , онаа џамијана покрај автопат кога одиш за велес мухамед да не слета од небо и ја изгради, несакам да бидам скептичен ама сум реален а сето ова што го напишав се факти .
Od ovie bogami nema taka lesno da pominat sega koga ke im se zakacat na grb https://www.mossad.gov.il//Eng/Contact.aspx

Kajgana Shop

На врв Bottom