Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.431
Поени од реакции
11.349
Се согласувам со тебе. Додуша, уште пред пар недели побарав да ми се одземе модераторството бидејќи администрацијата поддржува и охрабрува (со нивен неангажман да се спречи таквиот говор, туку едноставно ги прескокнуваат таквите мислења, селективно) говор на омраза, ама никој не ме слуша, ми го одбија барањето.
Само да појаснам, форумов има 3 администратори, 15 супермодератори, и тројца (мислам, или двајца) модератори конкретно на овој подфорум. Така да никаква одговорност не превземам, јас не сум модератор повеќе на форумов.
само сакав да кажам дека е неправедно кога голема маса на луѓе ги напаѓа и вреѓа албанците а албанец е модератор на истата што автоматски неможат нит да се спречат навредите зашто сме многу гневни на ова што се случи а и неможе да се банираат на еци пеци пец, едноставно или сите бан или ниеден а ти како албанец нормално дека ке се осеќаш навреден и ке ја користиш моќта да банираш

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Кои гнасни фаци, све ви ебам,скапете у затвор.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Сите муслимани не се терористи, како што ни сите терористи не се муслимани (Брејвик).

Имајте малку усул. Радикален ислам е нешто што треба да се искорени од изворот. Октоподот се убива во глава.

Во 21ви век треба сеуште да се секирам каква иднина ќе има моето дете и во какво општество живеам...

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.868
Поени од реакции
23.264
Ostavigo nego gledas li deka e pacifist se za meguetnickite odnosi go sledam na nekolku komentari i se nesto se glupira.
можиш да ме следиш и цел живот ако сакаш. проблемот е што не си ме сватил.
и малце подобро прати ми ги посотвите. пацифист не се заложува за воведување на воен рок, за задолжитена обука и такви работи.
не е цела финта што на ум то на друм. има тука и многу други работи кои се побитни од тоа.

P

Princ

Гостин
само сакав да кажам дека е неправедно кога голема маса на луѓе ги напаѓа и вреѓа албанците а албанец е модератор на истата што автоматски неможат нит да се спречат навредите зашто сме многу гневни на ова што се случи а и неможе да се банираат на еци пеци пец, едноставно или сите бан или ниеден а ти како албанец нормално дека ке се осеќаш навреден и ке ја користиш моќта да банираш
Нема врска, еве тебе не те банирав/избришав/едитирав иако (сеуште) можам.
Кога банирав/бришев/едитирав се трудев тоа да е "рамковно" односно кој заебал работа да се сноси со последиците. Може не сум успеал во таа моја намера, еве ти се жалиш а имам Албанци што ми велеа дека јас не сум Албанец туку продадена душа штом баш нив сум ги банирал/бришел... тежок е модераторскиот живот, да не си ми/ни на мое/наше место.

?

..........

Гостин
не напротив ти не ја гледаш убаво сликата.
и баш ради тоа што го спомна погоре и ради такви работи од кои сега ти и сите ние живи се јадиме како во соопствената држава се чувствуваме како кираџии се прави ова сега што го прави.
немој да бидеш толку наивен, националноста и имињата ама воопшто нема да смени ништо. ама она другото може да смени многу. сепак сме ситни играчи во големата лига. големите сили бога не молат. ние .... ние треба мудро да изиграме.
Смртно сум заинтересиран за мудрото играње на властите, дали е тоа мудрост голема колку трите врби или е некоја космичка мудрост досега невидена и чуена на овој свет...:свиркам:

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
абе добро треба да ти се нацрта тебе. мислам стварно сврти го двогледот од правата страна, подобро се гледа така.
А каде според тебе треба да гледа?Во таванот или во некоја дупка од мравки?Од една страна барате да се откријаат сторителите а сега неќјете да се откријаат дали се УЧКи или не?Зошто?Да не ви се лутат другарчињата од Зајас?

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
можиш да ме следиш и цел живот ако сакаш. проблемот е што не си ме сватил.
и малце подобро прати ми ги посотвите. пацифист не се заложува за воведување на воен рок, за задолжитена обука и такви работи.
не е цела финта што на ум то на друм. има тука и многу други работи кои се побитни од тоа.
Dobro togas si mirotvorec i sakas sozivot so talibancive jas taka gledam i citam od tvoite postovi .

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
не напротив ти не ја гледаш убаво сликата.
и баш ради тоа што го спомна погоре и ради такви работи од кои сега ти и сите ние живи се јадиме како во соопствената држава се чувствуваме како кираџии се прави ова сега што го прави.
немој да бидеш толку наивен, националноста и имињата ама воопшто нема да смени ништо. ама она другото може да смени многу. сепак сме ситни играчи во големата лига. големите сили бога не молат. ние .... ние треба мудро да изиграме.
Е НЕ ВАКОВ ПАЦИФИСТ КАКО ТЕБЕ ОД ШИРОК СОКАК ШТО НЕ МРДНАЛ ПОДАЛЕКУ И СЕ ПОНАША КАКО ПОТПАРОЛ НА МВР КЕ СМЕНИ НЕШТО. НЕ БИЛА БИТНА НИВНА НАЦИОНАЛНОСТ НЕ БИЛО БИТНО ОВА НЕ БИЛО БИТНО ОНА НЕ ИМ ПРОДАВАЈ ГАНДИ ШКОЛА НА МАКЕДОНЦИТЕ ОД ТАА ШКОЛА НА КУТЕЊЕ И ПОПУШТАЊЕ СЕ ДОВЕДОВМЕ НА ОВА ДЕРЕЏЕ СОБЕРЕТЕ СЕ ПАК СО ТРЕНДО И КОМПАНИЈА ПРОТЕСТИЈАТЕ ЗА МИР ДОДЕКА МАКЕДОНЦИ ТЕПААТ И УБИВААТ КАЈ СТИГНАТ АЈДЕ ОРГАНЗИРАЈТЕ УШТЕ ЕДЕН МАРШ ЗА МИР И ПОВИКАЈТЕ ГИ ПАК МАКЕДОНЦИТЕ ДА ВИДАТ МИРНИ!

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Според линкот кој го пастирав и претходно, Демир Халили.
Демир Халили не е обвинет за убиството. Дали бил дел од групата (поточно ќелијата) ќе видиме. Не знам зошто толку галама се дигна без воопшто да имаат проверени информации.

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
Ne znam sto se raduvate tolku.Ok od edna stana ubavo e sto gi fatija ovie debili.Ali onaa ACTOSH neli demek ni dadoa ultimatum.Jas mislam deka nema da bidat mirni posle ova.Sepak .... znaete so koj si imame rabota.Ocekuvam povekje sranja vo narednite 2 do 5 nedeli.Siguren sam deka kje napravat uste problemi za destabilizacija, oti vaka kako odat rabotite ic ne se po nivni plan.A oni nacrtat li plan, ete 20 godini gledame kako sledat nekoj fanaticen plan i izgleda vekje stigame do nivnata kulminacija koj li znae ..... sepak ubavo sto gi fatija, ali ne ocekuvam nisto da se promeni na po dobro.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.868
Поени од реакции
23.264
Смртно сум заинтересиран за мудрото играње на властите, дали е тоа мудрост голема колку трите врби или е некоја космичка мудрост досега невидена и чуена на овој свет...:свиркам:
не е воопшто ни невидена ни не чуена, туку е практика секаде по светот и сега и во минатото и најверојатно и во иднина.

Kajgana Shop

На врв Bottom