Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

М

Мартин`

Гостин
Мијалков (ДБК-УБК) синот на Јордан Мијалков.. стварно способен човек малку зборува а многу работи. Може неговата способност ја користи и за политичка корист па и парична сепак способен човек, инаку братучед е на Никола Груевски плус ..

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
А жената шо ги чувала у куќата , Македонка била ?

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Оваа акција во секој случај и дава полн легитимитет на МВР да делува и во областите(селата) во кои до вчера се воздржуваше да интервенира поради меѓуетничките односи. Ова треба да се искористи во брзо време да се сосече исламскиот радикализам кој што очигледно е присутен тука (да потсетиме на Струга, па и Тетово и Скопје работи за кои и самата ИВЗ едно време зборуваше ама сега е скар со владата па ќути) плус попатно да се тргнат некои други екстремистички струи...

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
а да се прочита и другата страна односно друго мислење не само ова што на тв и на вести го даваат однсоно само изјавите што ги дава гоца оти некој работи се врка контрадикторни
прво од каде излегоја овие вашабисти и радикални исламисти во скопје па што ли правеја до сега зошто не ги уапсиле ако знаеле дека тие се бореле против нато силите во авганистан туку ај да не тупам читнете тука нешто
http://www.facebook.com/zoran.bozinovski
Абе овој стана хит во Македонија со неговата болест и теории на завери, кај што има прост народ преку ноќ се станува успешен па уште овие што му ги читаат и што пишуваат на објавите :facepalm:

Член од
7 април 2012
Мислења
59
Поени од реакции
75
Кој рече дека си никој и ништо? Почнуваш да се губиш. Сторителите се УЧК-и, тебе уште не ти е јасно што е објавено денес? УЧК-ите се радикални вехабисти или "борци за права"? Луѓето во Собрание се радикални вехабисти или "борци за права"? Дали тие луѓе што беа терористи требаше да влезат во Собрание како пратеници? Дали ние треба да формираме таква организација во Албанција за да ги добијат македонците своите права таму? Дали ке сметаш дека ке бидеме во право со таков чин?
Генти, кога влегуваш во некоја дискусија треба да ја истераш до крај... Дали треба да организираме групација, која ке шета со оружје низ албанција да бара права за македонците? Јас ке одам прв ако имам шанса да станам пратеник, има ли поубаво од тоа.

Член од
3 јули 2010
Мислења
1.230
Поени од реакции
1.863
Чекај бе се бунат дека еден од уапсените бил фризер? Сериозно?
А што професија “мора“ да биде некој за да биде терорист? Има специфични професии со коишто можеш да бидеш терорист? Демек ако некој е фризер, нема шанси да е терорист...:facepalm:

Што е следно, еден од нив возел БМВ, така да нема шанси да е терорист?

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Не али не може да си даваат изјави дека ги фатиле виновниците ако немало судски процес.
А, судот ли ги открива можните сторители па потоа им суди, или МВР е задолжено за тоа, па преку јавното обвинителство да покрене обвинителен акт, кој станува обвинение, па дури потоа да суди судот?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не али не може да си даваат изјави дека ги фатиле виновниците ако немало судски процес.
А бе ајде... добро ај.
Ќе бидеме сите политички коректни и среќни.
Секогаш обвинителите и полицијата се тие што велат дека тоа се сторителите, адвокатите се тие што се противат на тоа, а судот треба да одлучи. Семантиката да им ја препуштиме на нив.
Шо, да не ги навредија случајно со тоа што ги нарекоа убијци?

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.125
Поени од реакции
30.212
Ако МВР има цврсти докази дека приведените се убијците и нивната логистика и нема начин да се побијат оти се вистински факти што тогаш?
Случајот е монтиран.
Во меѓувреме забележан е Аркан како игра рулет со Елвис Присли.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Јас до пред некое време највеќе сакав од албанците сапун да праам.
Ама реалноста по се изгледа е некоја друга. И проблемот е со друга димензија. Имав прилика да пијам кафе со еден мој драг пријател Албанец. да го видите стравот на неговото лице. Вика ради некои проста раја Албанци од Шар Планина јас сега се плашам мајка ми трета смена од раб коа си иде.
Обичниот албанец ќе ви каже дека не ја сака 2001 година, дека забубил многу а не добил ништо. Го боли кур за право на двојазична лична карта и бадентер. него му е битно дека неговата фамилиј нема што да јаде и на секој чекор е деградиран и неговиот пат до успех е многу потежок.
Сите овие проблеми што никнуваат се увезени косовари. е од тие не сапун чорба би праел. Историјата не учи дека на овие простори живееле две албански племиња Геги и Тоски. Едните биле питоми другите биле диви. Таа е дистинкцијата помеѓу албанец од албанија и албанец од Косово. Не треба систематски во Хитлеровски стил да с уништат, кога ја би бил премиер би ги кинел клучните фаци, онака во автомобилски несреќи, паднал од лифт и слично. Се знае кои се тие. И Арачиново и Зајас би ги срамнил со земја. Челична рака од челична држава.
Ама пак која челична рака од некој што сади жални врби за 250 000 евра.
По малку сум сеуште пијам од пикников по малце лут и ми се измешаа мислите.
како и да е, валда тоа што сакам да кажам е дека како се манипулира со нас така се манипулира и со албанците. реално се на пониско ниво од нас и многу полесно се манипулира со нас. али нее да се удри по сите, туку по точно одредена категорија.

Член од
15 април 2012
Мислења
37
Поени од реакции
64
Ne e vistina . Nemaat podrska od Albancite !
Ima i Albanci ubieni od niv samo vie toa ne go znaete nitu pak ve interesira .
.
Ако немаат подршка од тебе, тогаш немаат подршка од албанците... Жити логиката.. као ти го претставуваш албанското општо мислење... да беше така немаше ни да има учк борци за човекови права

Член од
3 април 2012
Мислења
6
Поени од реакции
12
И сега бе,што се убијците? Албанци или Талибанци ?

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Јас до пред некое време највеќе сакав од албанците сапун да праам.
Ама реалноста по се изгледа е некоја друга. И проблемот е со друга димензија. Имав прилика да пијам кафе со еден мој драг пријател Албанец. да го видите стравот на неговото лице. Вика ради некои проста раја Албанци од Шар Планина јас сега се плашам мајка ми трета смена од раб коа си иде.
Обичниот албанец ќе ви каже дека не ја сака 2001 година, дека забубил многу а не добил ништо. Го боли кур за право на двојазична лична карта и бадентер. него му е битно дека неговата фамилиј нема што да јаде и на секој чекор е деградиран и неговиот пат до успех е многу потежок.
Сите овие проблеми што никнуваат се увезени косовари. е од тие не сапун чорба би праел. Историјата не учи дека на овие простори живееле две албански племиња Геги и Тоски. Едните биле питоми другите биле диви. Таа е дистинкцијата помеѓу албанец од албанија и албанец од Косово. Не треба систематски во Хитлеровски стил да с уништат, кога ја би бил премиер би ги кинел клучните фаци, онака во автомобилски несреќи, паднал од лифт и слично. Се знае кои се тие. И Арачиново и Зајас би ги срамнил со земја. Челична рака од челична држава.
Ама пак која челична рака од некој што сади жални врби за 250 000 евра.
По малку сум сеуште пијам од пикников по малце лут и ми се измешаа мислите.
како и да е, валда тоа што сакам да кажам е дека како се манипулира со нас така се манипулира и со албанците. реално се на пониско ниво од нас и многу полесно се манипулира со нас. али нее да се удри по сите, туку по точно одредена категорија.
де бе од еден чај мењаш мислење? Јас да те седнам на пиво да видиш што ќе излезе од тебе...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Случајот е монтиран.
Во меѓувреме забележан е Аркан како игра рулет со Елвис Присли.
Јас чув дека нешто и Тупак бил тука, наводно најлесно му било да се скрие од медиуми. :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom