ova mi e od informacii od covek blizok do mvrНа која телевизија го кажаа ова?
ova mi e od informacii od covek blizok do mvrНа која телевизија го кажаа ова?
Кој рече дека си никој и ништо? Почнуваш да се губиш. Сторителите се УЧК-и, тебе уште не ти е јасно што е објавено денес? УЧК-ите се радикални вехабисти или "борци за права"? Луѓето во Собрание се радикални вехабисти или "борци за права"? Дали тие луѓе што беа терористи требаше да влезат во Собрание како пратеници? Дали ние треба да формираме таква организација во Албанција за да ги добијат македонците своите права таму? Дали ке сметаш дека ке бидеме во право со таков чин?Ne drzi voda moeto mislenje deka sum nikoj i nisto kako prvo , vtoro , ako se storitelite radikalni vehabisti , sto jas ili nekoj Albanec ima so niv zaednicko ?
So niv nie sami imame poveke problemi otkolku vie , a zega e toa potvrdeno.
НАТО и пред се ЕУ се работа на стандард на граѓанско живеење. А кога јас имам проблем на физичка сигурност, шо е основна работа, тогаш НАТО и ЕУ се секундарна работа, примарна е сечење од корен на заканата на мојата сигурност. Мада ако одам уште посуштински, Македонија е рамковна држава, со што граѓанството по дифолт паѓа во вода, ама да посонувам и јас малку, јебига.Смртната казна ги попречува нашите аспирации кон НАТО и ЕУ
А убијците вистински биле од ова племе така? Чисто онака ако знаеш да расчистимеova mi e od informacii od covek blizok do mvr
Доколку постоела таква информација, МВР ќе ја пласираше. Додека МВР не излезе со таква информација глупо е да шпекулираме, нели?ova mi e od informacii od covek blizok do mvr
Ne e vistina . Nemaat podrska od Albancite !tie ne se vahabisti od avganistan i pakistan tuku se albanski ekstremisti. i zosto tie ekstremisti ne napravat vakvo delo vo istocna makedonija tuku e odbrana bas taa lokacija...zatoa sto imaat podrska od lokalnite albanci...e toa vi e zaednicko
Ако МВР има цврсти докази дека приведените се убијците и нивната логистика и нема начин да се побијат оти се вистински факти што тогаш?
мајсторе, сфаќаш колку зацапуваш, сериозно сакаш да убедиш некој дека Албанци не присуствуаа таму и дека Албански партии не профитираа политички од тие протести, дека албански знамиња не се вееја... озбилен си ??Nekoj prethodno rece (Makedonec) , deka u STRUGA ne bile Albanci tuku Makedonski Muslimani .
не заебавај сеа, ова е чист Македонец, глеаш му ги бркчињата, исти ко на Гоце Делчев..упс, сеа и Бугарчињата ќе се јават, ух..
Има брада.
Исполнува еден од условите да е српски четник.
Србите се.
Да да сигурно и македонци има во тие групиNe e vistina . Nemaat podrska od Albancite !
Ima i Albanci ubieni od niv samo vie toa ne go znaete nitu pak ve interesira .
I ne se samo Albanci vo tie grupi .
Мене ме интересира, дај кажи ги имињата на убиените Албанци од нивна странаNe e vistina . Nemaat podrska od Albancite !
Ima i Albanci ubieni od niv samo vie toa ne go znaete nitu pak ve interesira .
I ne se samo Albanci vo tie grupi .
Па заради вас го направи тоа, а вие не сте ни благодарни! За да не ве ставаат сите во ист кош со нив! Вие и тоа неможете да го увидите!Nema valjda tuku taka MVR da dade izjava ne se tolku glupi, "Radiklani grupi , bile u vojna protiv NATO " medju uapsenite ima i stranci (slusnav Pakistanci ) .
Сам себе го убијалне заебавај сеа, ова е чист Македонец, глеаш му ги бркчињата, исти ко на Гоце Делчев..упс, сеа и Бугарчињата ќе се јават, ух..
a sto misles ti se kazuvaat? nekogas ne treba da se iznesuvaat site informacii vo interesn na istragata. denes gi uapsija i ostanatite koi im davale logisticka podrska. i mene mi kazaa samo 5 %. no najvaznoto go znam..deka se fateni vistinskite ubijciДоколку постоела таква информација, МВР ќе ја пласираше. Додека МВР не излезе со таква информација глупо е да шпекулираме, нели?
Ne gi znam iminjata , znam deka edniot rabotel u benziska pumpa (privatna ) , pred dve ili tri godini se sluci , drugiot od butel , tretiot mislam deka u TAXI rabotel i u kola e ubijen .. Zasto me prasuvas taka ?Мене ме интересира, дај кажи ги имињата на убиените Албанци од нивна страна