ova mi e od informacii od covek blizok do mvrНа која телевизија го кажаа ова?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ova mi e od informacii od covek blizok do mvrНа која телевизија го кажаа ова?
Ne drzi voda moeto mislenje deka sum nikoj i nisto kako prvo , vtoro , ako se storitelite radikalni vehabisti , sto jas ili nekoj Albanec ima so niv zaednicko ?
So niv nie sami imame poveke problemi otkolku vie , a zega e toa potvrdeno.
НАТО и пред се ЕУ се работа на стандард на граѓанско живеење. А кога јас имам проблем на физичка сигурност, шо е основна работа, тогаш НАТО и ЕУ се секундарна работа, примарна е сечење од корен на заканата на мојата сигурност. Мада ако одам уште посуштински, Македонија е рамковна држава, со што граѓанството по дифолт паѓа во вода, ама да посонувам и јас малку, јебига.Смртната казна ги попречува нашите аспирации кон НАТО и ЕУ![]()
ova mi e od informacii od covek blizok do mvr
Доколку постоела таква информација, МВР ќе ја пласираше. Додека МВР не излезе со таква информација глупо е да шпекулираме, нели?ova mi e od informacii od covek blizok do mvr
Ne e vistina . Nemaat podrska od Albancite !tie ne se vahabisti od avganistan i pakistan tuku se albanski ekstremisti. i zosto tie ekstremisti ne napravat vakvo delo vo istocna makedonija tuku e odbrana bas taa lokacija...zatoa sto imaat podrska od lokalnite albanci...e toa vi e zaednicko
Nekoj prethodno rece (Makedonec) , deka u STRUGA ne bile Albanci tuku Makedonski Muslimani .
не заебавај сеа, ова е чист Македонец, глеаш му ги бркчињата, исти ко на Гоце Делчев..упс, сеа и Бугарчињата ќе се јават, ух..![]()
Има брада.
Исполнува еден од условите да е српски четник.
Србите се.
Да да сигурно и македонци има во тие групиNe e vistina . Nemaat podrska od Albancite !
Ima i Albanci ubieni od niv samo vie toa ne go znaete nitu pak ve interesira .
I ne se samo Albanci vo tie grupi .
Мене ме интересира, дај кажи ги имињата на убиените Албанци од нивна странаNe e vistina . Nemaat podrska od Albancite !
Ima i Albanci ubieni od niv samo vie toa ne go znaete nitu pak ve interesira .
I ne se samo Albanci vo tie grupi .
Nema valjda tuku taka MVR da dade izjava ne se tolku glupi, "Radiklani grupi , bile u vojna protiv NATO " medju uapsenite ima i stranci (slusnav Pakistanci ) .
Сам себе го убијалне заебавај сеа, ова е чист Македонец, глеаш му ги бркчињата, исти ко на Гоце Делчев..упс, сеа и Бугарчињата ќе се јават, ух..
a sto misles ti se kazuvaat? nekogas ne treba da se iznesuvaat site informacii vo interesn na istragata. denes gi uapsija i ostanatite koi im davale logisticka podrska. i mene mi kazaa samo 5 %. no najvaznoto go znam..deka se fateni vistinskite ubijciДоколку постоела таква информација, МВР ќе ја пласираше. Додека МВР не излезе со таква информација глупо е да шпекулираме, нели?
Ne gi znam iminjata , znam deka edniot rabotel u benziska pumpa (privatna ) , pred dve ili tri godini se sluci , drugiot od butel , tretiot mislam deka u TAXI rabotel i u kola e ubijen .. Zasto me prasuvas taka ?Мене ме интересира, дај кажи ги имињата на убиените Албанци од нивна страна