- Член од
- 5 ноември 2010
- Мислења
- 4.841
- Поени од реакции
- 3.873
53Кои автобуси идат накај Катланово?
53Кои автобуси идат накај Катланово?
Не е виц братко, со мои очи го посведочив тоа...Filmakedon ххахахахаа добар виц
Македонска трагикомедија.Не е виц братко, со мои очи го посведочив тоа...
Има и продолжение, кога се обидуваше дедото да ја земе главата, па пак му падна... И се засрами и не се качи во автобусот.
хахахахахаа неможам да прекинам да се смеамНе е виц братко, со мои очи го посведочив тоа...
Има и продолжение, кога се обидуваше дедото да ја земе главата, па пак му падна... И се засрами и не се качи во автобусот.
It makes my цело денонокие.....сеа ми текна, абе не можам да се допрам од смеење......а ме докрајчи и приказната за пијаната бабичка на полноќ....Ја обожавам темава - it makes my day
Од една страна ми е смешно, од друга страна ми е жал за вас секојдневните корисници на ЈСП, особено во вторник и петок...ама барем имате материјал за смеењеIt makes my цело денонокие.....сеа ми текна, абе не можам да се допрам од смеење......а ме докрајчи и приказната за пијаната бабичка на полноќ....
Таман работа жал да ти биде....имаме што да раскажуваме на внуците и да учиме ( е сеа колку ќе научиме е друга ствар) какви не треба да бидеме кога ќе остариме. Во глобала имаш од најпријатни до најНЕпријатни....јес да повеќето се вториве..ама пак, интересно ни еОд една страна ми е смешно, од друга страна ми е жал за вас секојдневните корисници на ЈСП, особено во вторник и петок...ама барем имате материјал за смеење
Од тие малку пати шо сум се качил во ЈСП имам све забегани искуства, обично гнасни миризби на манџи, лук и алкохол, слегување една станица покасно поради гужва....еднаш па шипката / држачот од тие вертикалните од под до покривот беше отштрафена од горе, се држиш со страв, а возачот камиказа...и леташ во стаклото