Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Многу мразам кога сосема друг тим треба да ни ја решава сезоната.
Уште кога почна натпреварот знаев дека ништо нема да биди. Повторно истата незаинтересираност, повторно идеја да се нема.
Треба Шити да ја земе титулата, па си велам дека она старото магаре ке се опамете. Сами сме си виновни и тоа комплетно. Добро е што ЦЕЛА сезона не прати среќа, а Шити обратно(несреќа), иначе сега далеку зад нив ќе бевме.
А сега Ilumious ако се деси баш тоа што го зборев пред одредено време т.е. дека на крај може да решава гол разликата?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Многу мразам кога сосема друг тим треба да ни ја решава сезоната.
Уште кога почна натпреварот знаев дека ништо нема да биди. Повторно истата незаинтересираност, повторно идеја да се нема.
Треба Шити да ја земе титулата, па си велам дека она старото магаре ке се опамете. Сами сме си виновни и тоа комплетно. Добро е што ЦЕЛА сезона не прати среќа, а Шити обратно(несреќа), иначе сега далеку зад нив ќе бевме.
А сега Ilumious ако се деси баш тоа што го зборев пред одредено време т.е. дека на крај може да решава гол разликата?
Треба да ги тепаме двете со по 7-0 негде :ROFLMAO:

Член од
19 ноември 2009
Мислења
101
Поени од реакции
31
Како бе не ни фалат кретивци сколс и гигс до коа ке играат мора свежа крв и ти што викаш влбек не бил за таа формација па у второ мораше да се трансформира и беше потребен велбек тип на играч што се врака да земе топка што се отвара ама единствено немаше топка за него
Така едноставно не ни фалат. Се виде вечерва дека нема аир од 4ца од 11. Колку плејмејкери ти БЕ сакаш да има Јунајтед?! 11? Го гледаше Јаја Туре вечерва? Сити имаа 3ца КРЕАТИВЦИ а гол од корнер, шо ти кажуе тоа. У глобала не се бафтам со незналици од фудбал као тебе, али одамна си го заслужил тој прекар овде! Поздрав

Член од
27 јануари 2009
Мислења
96
Поени од реакции
61
Ништо не е готово, дебелата не запеала :)
Утакмицата не ја загубивме тактички, затоа што гол од прекин не е тактичка победа за ниеден тренер. До тогаш покривавме супер, се идеше на контра, а не на посед на топка. Игравме 4-2-3-1 у старт и супер идеше, арно ама Велбек не е човек за таква формација и заврши мисијата. Конечно од догодина нема да гледаме 4-4-2 више пошо се покажа дека таа формација е неконзистентна. Бербатов ќе завршеше работа овде ама јасно ни е на сите дека со него е завршено во МУ. И не знам како се палите на Џонс кој као десен бек требаше барем еден центаршут да прати како шо треба - на таа позиција не го бива. И шо е со муабетите дека ни требаат креативци?! Сколс, Керик, Гигс, Руни, ништо не можеа. Ни фали играч као Рој Кин, а не фантазисти.
ne se soglasuvam deka ne sme izgubile takticki...ova bese najgolemoto blamiranje na ferguson otkoga pratam fudbal..pa kaj moze da igra so gigs i skols zaedno protiv vakva sredina na siti? tie se dobri no samo za edno poluvreme...i kako planira da igra na kontri bez najdobroto desno krilo vo svet Valensija? samo skromni 13 min vo najvazniot naptrevar vo prvenstvoto..i tekako ni fali eden modric, kagava , hazad. cel naptrevar da nesutnis na gol e navistin katastrofa za mancester united. no zatoa ne se krivi napagjacite tuku toa sto fali igrac od kalibarot na ovie koi gi spomnav... pozz

Член од
19 ноември 2009
Мислења
101
Поени од реакции
31
ne se soglasuvam deka ne sme izgubile takticki...ova bese najgolemoto blamiranje na ferguson otkoga pratam fudbal..pa kaj moze da igra so gigs i skols zaedno protiv vakva sredina na siti? tie se dobri no samo za edno poluvreme...i kako planira da igra na kontri bez najdobroto desno krilo vo svet Valensija? samo skromni 13 min vo najvazniot naptrevar vo prvenstvoto..i tekako ni fali eden modric, kagava , hazad. cel naptrevar da nesutnis na gol e navistin katastrofa za mancester united. no zatoa ne se krivi napagjacite tuku toa sto fali igrac od kalibarot na ovie koi gi spomnav... pozz
Гол не треба да чекаш од крило, туку од крилен напаѓач. Валенсија има десна, Нани има и десна и лева јака. Пошо немаше од средина ниеден висок кој би утрчал у 16м нема логика да се игра крило кое ќе набаци на руни или парк.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Така едноставно не ни фалат. Се виде вечерва дека нема аир од 4ца од 11. Колку плејмејкери ти БЕ сакаш да има Јунајтед?! 11? Го гледаше Јаја Туре вечерва? Сити имаа 3ца КРЕАТИВЦИ а гол од корнер, шо ти кажуе тоа. У глобала не се бафтам со незналици од фудбал као тебе, али одамна си го заслужил тој прекар овде! Поздрав
Море глуп човек си жими све или дете кое не знае да дискутира ко човек дали те навредив ја тебе ебате и читај убавмо сколс е вратен од пензија до коа ќе игра до 90 године исто и гигс и дај објасни ми како тоа 4-4-2 не ја бивало а да си ја ирамо стално таа формација ќе си неамо пробелм

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Треба да ги тепаме двете со по 7-0 негде :ROFLMAO:
Сега е МНОГУ касно.
Јас кога викав дека треба со по 5-0 да се тепаат дома ВБА, Виган, Фулам, КПР. Тие се заебаваја.
Башка тоа и мене сеир ми фаќавте како тоа дечкиве наши "се чуваат" за потешкиве утакмици, а како тоа Сити се уморува додека им лупа по 5 на сите :pos:
Една е**на утакмица во неделата имаат и за што не ми е јасно се чуваат :tapp:
Очигледно со оваа дечурлана толку ни е капацитетот.
Пак ќе кажам. Среќа што на доста утакмици дадовме 90мин. голови, а успат на неколку утакмици Сити примаше после 80мин голови.

П.С. Евра ОБАВЕЗНО во пензија, Џонс ОБАВЕЗНО на добро пеглање, Велбек-дечкото се труди ама некако слабо му иде, а Де Геа :cuc:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Гол не треба да чекаш од крило, туку од крилен напаѓач. Валенсија има десна, Нани има и десна и лева јака. Пошо немаше од средина ниеден висок кој би утрчал у 16м нема логика да се игра крило кое ќе набаци на руни или парк.
Супер постови имаш другар, ако бидеш поактивен многу подобра дискусија ќе има ;)

Член од
27 јануари 2009
Мислења
96
Поени од реакции
61
ovaa godina e daleku podobra za valensija otkolku za nani i misam deka za valensija morase da ima mesto vo prviot tim, i morase da igra so dvajca napagjaci..cicarito morase da dobie sansa..toj dosta podobro se snaoga vo prostor otkolku velbek i so nani i valensija na krila ke bevme daleku poopasni. toa e moe mislenje sto ne znaci deka mora da e taka :)

Член од
19 ноември 2009
Мислења
101
Поени од реакции
31
Море глуп човек си жими све или дете кое не знае да дискутира ко човек дали те навредив ја тебе ебате и читај убавмо сколс е вратен од пензија до коа ќе игра до 90 године исто и гигс и дај објасни ми како тоа 4-4-2 не ја бивало а да си ја ирамо стално таа формација ќе си неамо пробелм
Не знам што не ти е јасно? Ти мислиш дека треба 4-4-2 да играме? Кажи еден шампионски тим од која било лига годинава кој игра 4-4-2, кажи една репрезентација шо игра 4-4-2... А тоа не е дека никој не ја сака, туку дека и дојде крајот и последни што ја играат таа формација од големите екипи остана МУ. И што значи за тебе креативец баш ме интересира?

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.401
Поени од реакции
7.694
луѓе ај одморете, смирите страстите утре ќе се замараме со ладни глави 80% од коментариве се глупости у боја

Член од
19 ноември 2009
Мислења
101
Поени од реакции
31
ovaa godina e daleku podobra za valensija otkolku za nani i misam deka za valensija morase da ima mesto vo prviot tim, i morase da igra so dvajca napagjaci..cicarito morase da dobie sansa..toj dosta podobro se snaoga vo prostor otkolku velbek i so nani i valensija na krila ke bevme daleku poopasni. toa e moe mislenje sto ne znaci deka mora da e taka :)
За Хернандез се слагам. Чак и Овен е бољи од Велбек моментално. Али пошо се идеше со еден напаѓач крило не се употребува! Како не ви е јасно. Затоа шо тој осамен напаѓач мора да има играчи блиску до него, а не некое крило кое ќе трча до корнер знаменце и после ќе се чуди кому на набаци. Размисли малце.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Не знам што не ти е јасно? Ти мислиш дека треба 4-4-2 да играме? Кажи еден шампионски тим од која било лига годинава кој игра 4-4-2, кажи една репрезентација шо игра 4-4-2... А тоа не е дека никој не ја сака, туку дека и дојде крајот и последни што ја играат таа формација од големите екипи остана МУ. И што значи за тебе креативец баш ме интересира?
Мене не ми е цел да се распрвам со тебе не мора да се сложиш со моето мислење како ни ја с твоето ајде кажи ми која формација треба да ја играмо а за кретивец не се секирај знам што е ама не се осекам дужен тебе да ти објаснувам поздрав

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Немате тим за титула моментално и то е проблемо. Неможи бе со Фил Џонс, Гигс Сколс кој заедно има 72+ години да му парираш на еден Сити, полн со јаки и млади фудбалери! Немавте шут на гол, се освен пораз ќе беше незаслужено искрено, без провокации.

Ви пишав уште на почеток на сезона дека ваков ќе биди епилого на крај, на +8 Illuminois ме цитираше ама на крај ја ќе бидам победнико изгледа :rolleyes:

Поздрав повеќе среќа следната сезона, нема шанси Њукасл да му скини некој бод моментално, ќе ги наполнат.

Член од
19 ноември 2009
Мислења
101
Поени од реакции
31
Мене не ми е цел да се распрвам со тебе не мора да се сложиш со моето мислење како ни ја с твоето ајде кажи ми која формација треба да ја играмо а за кретивец не се секирај знам што е ама не се осекам дужен тебе да ти објаснувам поздрав
ОК
3-4-3 :)
Не мора да ми објасниш.

Kajgana Shop

На врв Bottom