Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Ок дека игравмо лошо игравмо ама не би се сложил дека ја утна формацијата може не требаше толку дефанзивно едноствно тоа беше единствена шанса да ја затворимо нивната средина ако се отворевмо ќе не напунеа од контре едноствно голот го примивмо од најлош момент и тоа не пресече таќе да мислим дека ферги направи како што треба
Да тоа да у второ мораше ферги да ги стае јанг и влансија гарнтирам дека ќе дадевмо гол ама тоа бидна што бидна

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.703
Поени од реакции
21.213
И оште не научиите дека не треба гомна да јадете за никој еј! :) Не ни заслужувате да ве демантират сега, едноставно да ве остават да ги дојадете, иако тва го направија неколку пати таа сезона. Јебем ви глорихантерите, само лајна јадете. Коо станува збор за 50м играче некои се праате как да не сте на таа страна, а сите сте исти курац, само серете после секој пораз или неуспех. Па ќе се фалете как имате 18 години а сте фан на Јунајтед од '88, а уствари сте од „Роналдо ерата“ и сте навикнени само на победи и гол разлики. Кур да се најадете, незнам ни зашо флезех да прочитам шо има! :)
И незнам за вас, ама јас still BELIEVE! Дали на Њукасл или КПР, или па Ошеј да си даде 10гола, јас верувам. До крај, јако! United we fall, United we stand! :)
А најмногу нас "глори хантерите" ни се повраќа од тебе во фан клубов .

1. критика кон тактика и играчи па и менаџер не значи дека сме глори хантери , туку значи дека имаме сопствено мислење и став а не копираме туѓи ставови и фрази за да докажеме дека сме во право а другите грешат.
2. ако некој тука е глори хантер и wanna be македонец тоа си ти , иди научи прво да говориш македонски па да ми објаснуваш мене што треба да правам.
3. И да црното е црно а не бело и за тоа не треба да ни докажуваш на нас глри хантерите што треба да правиме .
4. Имам дупло повеќе години од тебе и знам што се случувало со Јунајтед уште пред распоредот на твоите да те имаат тебе !!!
5. Иди прошетај до некое школо во близина и едуцирај се за промена !!! или барем земи речник и научи Македонски !!!

6. Поздрав !!!

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.401
Поени од реакции
7.694
Не зборубам за овој натпревар , зборувам за претходниот натпревар незнам против кој беше 2 пати изнуди пенал и самиот САФ кажа да не симулира ... и смири се малку ...
за претходните да, симулираше ама не е да се обвинува у старт.Суарез и цела Уеафалона праат такви глупости па никој не вика нешто против.Поентата ми е дека не треба да плукаме за 2 симулации, за разлика од некои кои прават 2 минимум на утакмица.

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.703
Поени од реакции
21.213
Флоп оф да меч е руни ... иако ја би му ја препуштил на парк !!!

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.401
Поени од реакции
7.694
Seguiremos luchando hasta el final!! - @D_DeGea !!!
у превод ----------------------->
Ние ќе продолжиме да се бориме до крај! - @ D_DeGea!

A

apidrone

Гостин
FT: Sunderland 0-19 Man Utd (Brown OG 3, 6, 12, 26, 33, 41, 53, 62, 79, 89; O'Shea OG 8, 21, 44, 60, 88; Richardson OG 39, 68, 77, 90)

Член од
3 август 2011
Мислења
11
Поени од реакции
3
morase vtoro poluvreme da se trgne po maski i hrabro pa makar i izgubivme so povise gol razlika ali se vide deka nemase nikakva idea za kako da organizirame napad od seto toa napravivme samo eden kup eftini greski i dodavanja so ne e specificno za nasata igra ali ipak mislam deka uste nisto ne e zavrseno i sity gi ceka eden mnogu tezok natprevar narednata nedela duri mozebi potezok i od denesniov. I da nadezta posledna umira pa ni ostanuva da se nadevame deka nasa ke bide titulata ovaa godina,a ako ne ke ni bide pamet za narednata sezona deka treba da ima nekoi mali promeni vo ekipata

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.767
FT: Sunderland 0-19 Man Utd (Brown OG 3, 6, 12, 26, 33, 41, 53, 62, 79, 89; O'Shea OG 8, 21, 44, 60, 88; Richardson OG 39, 68, 77, 90)
И на Свонси ќе треба уште толку со оглед на тоа што Сити последно коло играат со КПР, кои примија 3 гола од Торесчо само.. :P

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.703
Поени од реакции
21.213
Некој да најде gif од дуелот на САФ со Манчини !!!

Член од
19 ноември 2009
Мислења
101
Поени од реакции
31
Ништо не е готово, дебелата не запеала :)
Утакмицата не ја загубивме тактички, затоа што гол од прекин не е тактичка победа за ниеден тренер. До тогаш покривавме супер, се идеше на контра, а не на посед на топка. Игравме 4-2-3-1 у старт и супер идеше, арно ама Велбек не е човек за таква формација и заврши мисијата. Конечно од догодина нема да гледаме 4-4-2 више пошо се покажа дека таа формација е неконзистентна. Бербатов ќе завршеше работа овде ама јасно ни е на сите дека со него е завршено во МУ. И не знам како се палите на Џонс кој као десен бек требаше барем еден центаршут да прати како шо треба - на таа позиција не го бива. И шо е со муабетите дека ни требаат креативци?! Сколс, Керик, Гигс, Руни, ништо не можеа. Ни фали играч као Рој Кин, а не фантазисти.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Ништо не е готово, дебелата не запеала :)
Утакмицата не ја загубивме тактички, затоа што гол од прекин не е тактичка победа за ниеден тренер. До тогаш покривавме супер, се идеше на контра, а не на посед на топка. Игравме 4-2-3-1 у старт и супер идеше, арно ама Велбек не е човек за таква формација и заврши мисијата. Конечно од догодина нема да гледаме 4-4-2 више пошо се покажа дека таа формација е неконзистентна. Бербатов ќе завршеше работа овде ама јасно ни е на сите дека со него е завршено во МУ. И не знам како се палите на Џонс кој као десен бек требаше барем еден центаршут да прати како шо треба - на таа позиција не го бива. И шо е со муабетите дека ни требаат креативци?! Сколс, Керик, Гигс, Руни, ништо не можеа. Ни фали играч као Рој Кин, а не фантазисти.
Како бе не ни фалат кретивци сколс и гигс до коа ке играат мора свежа крв и ти што викаш влбек не бил за таа формација па у второ мораше да се трансформира и беше потребен велбек тип на играч што се врака да земе топка што се отвара ама единствено немаше топка за него

Kajgana Shop

На врв Bottom