Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Абе Ѓаволи, а ние од Арсенал толку ви помагавме да ја земете титулата вие види што правите.

Ви даваме 6 бода од нашите дуели, ви даваме огромна гол разлика (8-2 нели;)), го тепаме Сити за да имате голема предност месец дена пред крајот на сезоната.

И сеа треба да ја гледам она лезбејката со ПЛ.Трофејот.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Да не зборам пред време бидејки има уште 2 кола за играње до крајот,ама според мене 80% титулата е во рацете на Сити.Ако Челзи го тепа Њукасл,Њукасл ке немаат големи шанси за ЛШ и со помала мотивација ке изиграат со Сити,така да голем удел ке имаме и ние во тоа кој ке биде новиот шампион на Англија..:cool::cool:
Очајникот Манчини да не изиграваше тренериште и да си го играше Тевез со Агуеро во напад цела сезона уште во јануари-фебруари ке си освоеше Сити титула.Одма се гледа разликата кога играат 2цата заедно во напад и кога наместо Тевез игра еден од Џеко и Балотели.Класи се во прашање..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Да не зборам пред време бидејки има уште 2 кола за играње до крајот,ама според мене 80% титулата е во рацете на Сити.Ако Челзи го тепа Њукасл,Њукасл ке немаат големи шанси за ЛШ и со помала мотивација ке изиграат со Сити,така да голем удел ке имаме и ние во тоа кој ке биде новиот шампион на Англија..:cool::cool:
Очајникот Манчини да не изиграваше тренериште и да си го играше Тевез со Агуеро во напад цела сезона уште во јануари-фебруари ке си освоеше Сити титула.Одма се гледа разликата кога играат 2цата заедно во напад и кога наместо Тевез игра еден од Џеко и Балотели.
Е ајде де, бајдвеј покрај Туре јас уште не знам што бара Бери во составот, Милнер па да не зборам ама сигурна сум дека ги чува за да има Англичани во тимот, нема друго објаснување.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Megju rogovi ... ME-GU RO-GO-VI !! Go otvori ko banana...
ps. I wasn't watching city - united alone, i've got Kompany.. : )

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Фацата на Еванс! :pos::pos::pos:
А што прави Фердинанд на корнеров, не ми е јасно?

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Овој Џонс на секоја можна слика излегува како да е ретардиран :ROFLMAO::ROFLMAO::LOL::LOL:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
На две победи со шампионот, со вкупен 7-1, и на топење на 8 бода разлика, на 2 кола до крајот, колку и да нејќам Сити заслужи да биди шампион. Најдобар напад, најдобра одбрана, две победи со директниот конкурент. Ќе биди штета ако не ја земат титулата во последните 2 кола.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Да бе, ретардиран, затоа го поминаа него. Еднаш не видов од таму да помине некој, Агуеро само вртеше и враќаше назад кога ќе тргнеше 1 на 1. Други заебаа работа.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.804
Поени од реакции
5.581
овој шо го иам на аватар заеба работа :)
секоја битна утакмица ја игра како "пичкица".. со eден напаѓач и сто души во средина, арно барем еден од тие 100 души да знаеше да организира една акција... читав по интернетов изненадувањето за Сити е вметнувањето на Парк во стартниот состав.. ма немој да ме јебеш... Парк, изненадување.. прочитана книга е Ферги на вакви битни утакмици...
најмногу ми е криво шо Манчини неспособниот ќе му ја земе титулата од раце... МАНЧИНИ ЕЈЈЈЈЈ РОБЕРТО МАНЧИНИ...
со два порази од главниот конкурент и гол разлика 7-1 во меѓусебните дуели, со ниту еден упатен удар и ниту една акција во решавачкиот наптревар... епа чорба Манчестер, епа нема епа титула епа не заслужуваш ич титула...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Да бе, ретардиран, затоа го поминаа него. Еднаш не видов од таму да помине некој, Агуеро само вртеше и враќаше назад кога ќе тргнеше 1 на 1. Други заебаа работа.
не знаев дека дотолку буквално сваќаш:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom