Ако го памтиш првиот гол со глава Суарез што го даде у Карлинг Купот против Стоук, да се сетиш кое нафрлување му го пушти Хендо, милиметарски прецизно. Ако вежба такви пасови и додавања и да ги применува почесто, тогаш ќе може да се истакне повише.Секако на клиповите да го видиш и Нгог ќе речиш оти е јак играч ама по ова што го видов имам чувство оти одлично би соработувал со Суарез а таков играч му треба на Суарез со кој ќе може да комбинира и баш ваков играч ни фали кој има завршен пас, кој ќе можи да ги исфрла играчите во празно како Даунинг, Суарез итн, а за Хендо незнам за мене тој прераснува во играч кој не треба да игра како преден играч за врска туку централен, некако не ми има докажано оти има добар пас барем досега.....
Значи двапати го гледав како игра и после на клипови барав да видам некој квалитет.И видов дека можно е да има добар пас. Пак ќе го гледам па ќе видиме.Секако на клиповите да го видиш и Нгог ќе речиш оти е јак играч ама по ова што го видов имам чувство оти одлично би соработувал со Суарез а таков играч му треба на Суарез со кој ќе може да комбинира и баш ваков играч ни фали кој има завршен пас, кој ќе можи да ги исфрла играчите во празно како Даунинг, Суарез итн, а за Хендо незнам за мене тој прераснува во играч кој не треба да игра како преден играч за врска туку централен, некако не ми има докажано оти има добар пас барем досега.....
http://videa.hu/videok/sport/norwich-v-liverpool-0.1-suarez-AiMCeinHB1hvy31Cдечки ај некој нека ги стави головите од некни да ги видам
50 и нешто метри. па редно беше!!!!!!!!!!!!!
Еве кажете кој состав би сакале да го видите за финалето или пак кој состав мислите дека Кени ќе го извади и зошто мислите така, како што јас и the_kop веќе напраивмеДајте бе дискусија да поведиме. Досадно е се се сведува на ропаците манчестерски кој бил подобар кој бил полош, по некоја забегана пи*ка со патетичен статус како клубот се сакал секогаш итн итн.
Асална дискусија да поведиме овие дена