Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

sanos_a

www.autobusi.net/
Член од
12 декември 2008
Мислења
554
Поени од реакции
83
дечки ај некој нека ги стави головите од некни да ги видам
50 и нешто метри. па редно беше!!!!!!!!!!!!!

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Секако на клиповите да го видиш и Нгог ќе речиш оти е јак играч ама по ова што го видов имам чувство оти одлично би соработувал со Суарез а таков играч му треба на Суарез со кој ќе може да комбинира и баш ваков играч ни фали кој има завршен пас, кој ќе можи да ги исфрла играчите во празно како Даунинг, Суарез итн, а за Хендо незнам за мене тој прераснува во играч кој не треба да игра како преден играч за врска туку централен, некако не ми има докажано оти има добар пас барем досега.....
Ако го памтиш првиот гол со глава Суарез што го даде у Карлинг Купот против Стоук, да се сетиш кое нафрлување му го пушти Хендо, милиметарски прецизно. Ако вежба такви пасови и додавања и да ги применува почесто, тогаш ќе може да се истакне повише.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.941
Секако на клиповите да го видиш и Нгог ќе речиш оти е јак играч ама по ова што го видов имам чувство оти одлично би соработувал со Суарез а таков играч му треба на Суарез со кој ќе може да комбинира и баш ваков играч ни фали кој има завршен пас, кој ќе можи да ги исфрла играчите во празно како Даунинг, Суарез итн, а за Хендо незнам за мене тој прераснува во играч кој не треба да игра како преден играч за врска туку централен, некако не ми има докажано оти има добар пас барем досега.....
Значи двапати го гледав како игра и после на клипови барав да видам некој квалитет.И видов дека можно е да има добар пас. Пак ќе го гледам па ќе видиме.
Рамирез, Белханда, Елм, Де Јонг се на радарот. Јас мислам дека ќе земат еден од Рамирез/Белханда, ако си оди Кајт ќе го земат Де Јонг и веројатно ќе бараат уште едно крило и некој напаѓач
--- надополнето: 30 април 2012 во 18:17 ---
дечки ај некој нека ги стави головите од некни да ги видам
50 и нешто метри. па редно беше!!!!!!!!!!!!!
http://videa.hu/videok/sport/norwich-v-liverpool-0.1-suarez-AiMCeinHB1hvy31C

http://videa.hu/videok/sport/norwich-v-liverpool-02-suarez-L5sZJOALLlnVRtbW

http://www.facebook.com/photo.php?v=350494058333160

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.941
Дајте бе дискусија да поведиме. Досадно е се се сведува на ропаците манчестерски кој бил подобар кој бил полош, по некоја забегана пи*ка со патетичен статус како клубот се сакал секогаш итн итн.
Асална дискусија да поведиме овие дена :coffee:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Дајте бе дискусија да поведиме. Досадно е се се сведува на ропаците манчестерски кој бил подобар кој бил полош, по некоја забегана пи*ка со патетичен статус како клубот се сакал секогаш итн итн.
Асална дискусија да поведиме овие дена :coffee:
Еве кажете кој состав би сакале да го видите за финалето или пак кој состав мислите дека Кени ќе го извади и зошто мислите така, како што јас и the_kop веќе напраивме :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
Гледам се пишува дека трансферот на Расмус Елм од Аз Алкмар е договорен за 8 милиони фунти ! па ако е така со среќа нека ни е, добро е технички поткован, исто и има прецизни пасови/шутеви.

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
па и коњ е. хахах (си личите) нели ?

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Дајте некој линк кај што пишува оти Елм е веќе наш играч....Морам да признаам првпат го слушам човеков па дајте и некое добро клипче и за неговата игра....И да ајде штом толку сакате некоја дискусија нека биди за финалево всабота тоа е најпресно и најважно, во кој состав ќе излезиме, повредени, казнети играчи и сл.....
--- надополнето: 1 мај 2012 во 16:43 ---
http://www.caughtoffside.com/2012/04/30/liverpool-complete-8m-signing-of-goal-scoring-midfielder-rasmus-elm-swedish-international-to-make-anfield-move/
Еве јас што најдов за Елм, бил играч од средниот ред но со офанзивни карактеристики, бил специјалист за прекини, во последните 17 натпревари за АЗ дал 10 гола, наводно трансферот ќе вредел 8м фунти а Елм потпишал 5 годишен договор вреден 40.000 фунти неделна плата

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
doni, kelly, coats, skrtel, aurelio, henderson, spearing, shelvey, kuyt, maxi, caroll можни за вечерва

--- надополнето: 1 мај 2012 во 20:08 ---
Sterling, Downing, Robinson, Enrique, Flanagan, Carragher, Jones. у замена стерлинг :love:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Интересен состав, да не објаснуваме кој како и зошто се наоѓа во него, тука барем сите сме си доволно интелигентни да сфатиме зашто Кени го избра овој состав. Едино не ми е јасно што бара Енрике во замена кога Робинзон прв би влегол како лев бек ако мора да излезе Аурелио. На негово место Коуди или Сусо би биле многу подобар избор, али што е тука е, овие двајца ќе ги видиме во некоја наредна прилика :)

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
Без разлика што тимот беше комбиниран ради финалето, ужасна игра. Ако ништо друго требаше да му парираме на Фулам.
Се додека Керол, Шелви и Спиринг ги гледам во Ливерпул, се повеќе ми се губи желбата да гледам. Фаќаат топка и се што очекуваш од нив е да ја изгубат. Има ли на bwin ili bet365 опција Керол да не даде гол? Ќе ги стаам сите пари што ги имам!
На овие тројца коа ќе им ги доадеш милионските таленти Хендерсон и Даунинг, со се Адам.. се доаѓа на место на табела некаде во средината.

Освен задња линија, пред се Шкртел и Агер плус Лукас и Суарез, се друго е сумлив квалитет дури и за втора белгиска лига. Џерард тука не го бројам, бидејќи сакале- неќеле мора да му се наоѓа замена.

Се надевам малку радост ќе ми донесат во сабота, дури да победиме, толку сум разочаран сезонава, радоста нема да ме држи ни до недела.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Сфатив дека у тимот имаме многу добар голман кој доколку добие повеќе шанси, од наредната сезона ќе може рамо до рамо да се бори со Реина за прв тим. Дони денеска покажа извонредни рефлекси, нешто што ретко го гледав од Реина оваа сезона.

Kajgana Shop

На врв Bottom