Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
S

Stivie G

Гостин
Ама шо имаш у план да частиш ?
Новото со лимон или нешо по евтино ? :D
Одговори ми на прашањето ако знаеш па после ќе ти кажам шо ќе те частам :P. За да частам треба да се исполне услово(сонот) шо ми е напишан.

S

Stivie G

Гостин
А знаате ли шо забележих:Додека пишаааме на темата за ПЛ Сити беа на врво, од коо почнааме да не пишеме Јунајтед почна да се наближува и го зазема првото место. Почнааме па да пишеме и предноста на Јунајтед почна да се топи. Ајт сега сите у темата за ПЛ за Сити па да дојде прв:pos: :pos:.

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
А знаате ли шо забележих:Додека пишаааме на темата за ПЛ Сити беа на врво, од коо почнааме да не пишеме Јунајтед почна да се наближува и го зазема првото место. Почнааме па да пишеме и предноста на Јунајтед почна да се топи. Ајт сега сите у темата за ПЛ за Сити па да дојде прв:pos: :pos:.
Дај со лимон па може ќе те сватим шо збориш :P
чекам у петок , ако идеш у ајриш ( таму беше мислам )

S

Stivie G

Гостин
Дај со лимон па може ќе те сватим шо збориш :P
чекам у петок , ако идеш у ајриш ( таму беше мислам )
Не ме заебави. За финалето оште незнам дали ќе идам иако повеќе сум за не. А и терминот е најлош шо можеше да се избере. Бех за финалето у Карлинг Купо, доста беше ;). И не петок туку сабота ;).

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Ливерпул се интересира за Lucas Moura , дечкото се проценуе на 40 м колку и да е добар претеризам се толку пари .​

S

Stivie G

Гостин
Млад е за у Европа овој иако е голем талент.
Ај да питам уште нешто која позиција игра Гастон Рамирез од Болоња? Мислам оти ќе го земме оти на големо за шушка за него.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.941
Млад е за у Европа овој иако е голем талент.
Ај да питам уште нешто која позиција игра Гастон Рамирез од Болоња? Мислам оти ќе го земме оти на големо за шушка за него.
Гастон Рамирез е атакинг мидлфилд а исто можи да игра и на крилната позиција.
--- надополнето: 30 април 2012 во 01:57 ---
Ливерпул се интересира за Lucas Moura , дечкото се проценуе на 40 м колку и да е добар претеризам се толку пари .​
Едноставно Моура е ненормален. Каков Нејмар каков Гансо. Дечково е прејак ама нема да дојди кај нас. Него слушам и Муниаин сме го барале. Рамирез,Муниаин и уште еден напаѓач и да се земи титулата.
--- надополнето: 30 април 2012 во 02:00 ---
Колку утакмици си го гледал ?
Ја денес првпат го гледам и ептен тапа ми беше , чак што више не говидов ни топка да прими едниствено голот и она срање набацуење пред да излезе .
Па двапати само го имам гледано. И јас пишав дека не ми се допадна многу ама е многу ценет на форумите. Пишав - ретко има негативни коментари. Инаку на двете утакмици кај што го гледав даде по еден гол ама да игра со топка не го видов. Само еднаш и имаше добар дриблинг.
На првата утакмица со Милан играше Болоња само се бранеа а сега ја скокаа некако средината само ја качеа напред и не дојде до израз Гастон. Инаку од клиповиве гледам дека само пушта топки напред во празно и не знам ама некако станува интересен играч за мене. Реков не ми се допадна многу ама има нешто до детево. Или ќе биди најпромашена инвестиција или ќе излези некој ворлд битер. Ако не друго барем се обидува да направи некаков пас за разлика од нашиот Хендо

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.941
:confused: o_O?? Сигурно некоја грешка ти е ова :cenzura:.
Не е грешка. Добар е Хендо ама некако нити се обидува да шутира нити да подаде некоја тешка топка. Според мене тоа му фали за да биди светска класа. Малку храброст. Ништо страшно

S

Stivie G

Гостин
Не е грешка. Добар е Хендо ама некако нити се обидува да шутира нити да подаде некоја тешка топка. Според мене тоа му фали за да биди светска класа. Малку храброст. Ништо страшно
21 година е, а и прва сезона во голем тим, за почеток е одлично.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.941
21 година е, а и прва сезона во голем тим, за почеток е одлично.
Добро ама сепак мора малку похрабро. Ене Суарез само шутира. Би можел и овој да научи нешто од него и да почни да "се себичи" малку. Нека шутни некоја бомба или нека испрати неколку опасни паса. Ваљда еден ќе пројди па после самодовербата ќе е поголема.
И дали Рој станал селектор? :D

S

Stivie G

Гостин
Добро ама сепак мора малку похрабро. Ене Суарез само шутира. Би можел и овој да научи нешто од него и да почни да "се себичи" малку. Нека шутни некоја бомба или нека испрати неколку опасни паса. Ваљда еден ќе пројди па после самодовербата ќе е поголема.
И дали Рој станал селектор? :D
Ниту сум кажал ниту па ќе кажам лош збор за Џордан ;). Верувам у неговите квалитети.
Ни Рој ни никој не ги влече англичаните од калта. И доста пишувах веќе, досаден станах :cenzura:.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.941
Ниту сум кажал ниту па ќе кажам лош збор за Џордан ;). Верувам у неговите квалитети.
Ни Рој ни никој не ги влече англичаните од калта. И доста пишувах веќе, досаден станах :cenzura:.
Ни јас не реков нешто лошо.
Инаку нема спас за нив. Рој пак ќе биди жртвено јагне

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Гастон Рамирез е атакинг мидлфилд а исто можи да игра и на крилната позиција.
--- надополнето: 30 април 2012 во 01:57 ---

Едноставно Моура е ненормален. Каков Нејмар каков Гансо. Дечково е прејак ама нема да дојди кај нас. Него слушам и Муниаин сме го барале. Рамирез,Муниаин и уште еден напаѓач и да се земи титулата.
--- надополнето: 30 април 2012 во 02:00 ---

Па двапати само го имам гледано. И јас пишав дека не ми се допадна многу ама е многу ценет на форумите. Пишав - ретко има негативни коментари. Инаку на двете утакмици кај што го гледав даде по еден гол ама да игра со топка не го видов. Само еднаш и имаше добар дриблинг.
На првата утакмица со Милан играше Болоња само се бранеа а сега ја скокаа некако средината само ја качеа напред и не дојде до израз Гастон. Инаку од клиповиве гледам дека само пушта топки напред во празно и не знам ама некако станува интересен играч за мене. Реков не ми се допадна многу ама има нешто до детево. Или ќе биди најпромашена инвестиција или ќе излези некој ворлд битер. Ако не друго барем се обидува да направи некаков пас за разлика од нашиот Хендо
Секако на клиповите да го видиш и Нгог ќе речиш оти е јак играч ама по ова што го видов имам чувство оти одлично би соработувал со Суарез а таков играч му треба на Суарез со кој ќе може да комбинира и баш ваков играч ни фали кој има завршен пас, кој ќе можи да ги исфрла играчите во празно како Даунинг, Суарез итн, а за Хендо незнам за мене тој прераснува во играч кој не треба да игра како преден играч за врска туку централен, некако не ми има докажано оти има добар пас барем досега.....

Kajgana Shop

На врв Bottom